'

Om 10 år vill jag titta tillbaka och le.

LÄGG BRUDEN BAKOM DIG & GÅ VIDARE.

Hej igen!
En ny vecka gjord och händelserik har den varit, jag har haft mycket att göra vilket alltid är nice! Från måndag - fredag var jag i Tallinn med familjen, riktigt bra resa och mamma och pappa firade 20 år i bröllopsdag i onsdags, så glad över deras skull. Kom hem på fredagen och drog spontant till Nyköping och var fyllechaffis, drog in på Tellus och var där ett par timmar, men säger det.. aldrig krogen nykter igen haha! Sen igår var det grabbkväll hos mig och det vart lyckat, idag var det tänkt att åka på bio med Fredrik, Robin och Pauliina, men skjuter upp det till nästa söndag istället! :)
Bästa känslan är nästan när du kommer över en tjej, jag drar på det mottot, lägg bruden bakom dig och gå vidare, det är oftast lättast så för båda parter. Jag pallar inte springa efter någon, jag är mig själv och kommer alltid att leva efter mina villkor, vilket säkert kommer göra det svårt att träffa tjejer och faktiskt behålla dom, jag har absolut inte svårt för att träffa tjejer men jag har svårt för att behålla dom, det är det svåra! Äh skitsamma, jag har gått vidare iaf, det är det absolut viktigaste! Nu slapp vecka när alla går i skolan sen ligger en galen helg framför mig som avslutas på bio, mooooui bieen!
Puss
/ M.

KÖRKORT.

Tjoho!
Mycket har hänt den här veckan med den gladaste nyheten av dom alla är att lilla jag lyckats ta körkort, det var en av de bästa känslorna jag någonsin haft, nu är det bara jobb sökande + lägenhet kvar sen är jag komplett men det jag vill just nu!
En sak jag starkt funderar på är att höra med de närmsta vännerna och lite sånt och göra en sju jävlig roadtrip, nu när man har körkort vill man ta fördel av det ;) det skulle vara sjukt kul! Men det kanske får bli till nästa sommar, iaf något att se fram emot!
Nu ska jag käka popcorn, dricka powerking, spela topsin, kolla på film och sen sova! Imorgon är det off till tennishallen som gäller, sweeeeet!
/ M.

Saknar till tusen.

HON BLEV ETT ÅR ÄLDRE.

Den 2 augusti fyllde hon och igår firades hon med chillkrök, bad och spel i Strängnäs. Som jag fixat med det här och varit orolig över hur det skulle sluta i över en vecka med Yami vart nöjd med sitt firande och det är huvudsaken, allt som allt blev det en väldigt bra kväll och en ganska nykter kväll också! Men Yami, du var värd det här min bästiiizzz!
Nu är det plugg som återstår för mig i veckan och fyfan vad jag hatar det, fyfan vad jag hatar att göra tråkiga saker som dessutom gör mig så jävla nervös. Men förhoppningsvis kan man få en belöning av det hela snart!
Till sist vill jag bara säga att jag älskar mina vänner och min familj, ni sätts alltid i första rummet!
Allt från mig, over and out!
/ M.

VILL GÖRA NÅGOT MED SOMMAREN SOM ÄR KVAR.

Helloo!
Nu är det fan inte långt kvar av sommaren, vi är liksom inne i Augusti? Och jag tror att jag har festat max 4 eller 5 gånger sedan studenten, epic fail på mig :/ Jag vill göra speciella saker, men har mest suttit hemma! Nu nämde Yami en utgång till Stockholm men hon jobbar ju bara och jag blev jääätte jäääätte jääääääätte sugen på att åka dit och bara glömma allt för några timmar, Stockholm är ju en magisk fest-stad och dessutom vår kära huvudstad.
Men vi får se när det blir av, Yami ska iaf firas snart (när hon är fri från jobbet) och det ska bli awesome!
Nu får vi se vad jag ska göra av mitt liv resten av veckan, så länge ska jag lyssna på musik och titta på film innan jag dejtar kudden!
Godnatt,
/ M