'

Om 10 år vill jag titta tillbaka och le.

VAD SKA DET BLI AV DIG? MEN VAD SKA DET BLI AV MIG?

Hej bloggen!

Sorry för dålig update ännu en gång, men jag har fan inte tid att sitta här. Eller på sätt och vis har jag väll lite tid till det men känner inte att jag har orken efter jobb osv. Det har iaf varit några bra veckor, rundade av förra helgen med krogen och den helgen som va nu vart det hemma helg. Så skönt med varation! Denna helgen blir lite upp & ner, öl samt bilköp förmodligen, framsteg in i vuxenlivet för Mr. Söderberg!

Men samtidigt känner jag mig så jävla tom på många sätt, jag saknar mina vänner otroligt mycket! Träffar dom närmsta alldeles för lite.. Så därför känner jag mig tom. 

Har iaf fullt upp i April, Maj, Juni nu vilket är AWESOME! In planerat är en tripp till Motala med Alex och sen ska jag kolla med Robin, sen kryssning, fest med fina vänner och TURKIET som avrundning :D 

Dock blandade känslor i denna 68 kilo's kropp just nu, that's life! 

Nu hoppas att Alex kommer in på Skype så min kväll blir lite roligare, ha det bra så hörs vi någon gång!

Pussss

/ M.

JÄVLAR VAD TRÖGT DET HAR GÅTT.

Hej!

Största bloggtorkan hittills, jag har inte alls vetat vad jag skulle skriva eller någonting. Har varit ganska tom i skallen ett tag. Men ah, det händer mycket nu förtiden, jag sitter och väntar på sommaren, min absoluta favorit årstid. Hatar kyla, jag pallar det inte! Även om vi inte haft någon riktig vinter eller hur man ska kalla det, jag tycker bara att det är jobbigt. Vill helst ha sommar året runt eller typ vinter i bara 1 månad och resten varmt varmt varmt! Haha.

Nyheter i min värld då; jo mycket liknande sen senast. Fortsätter jobba med tennisen måndagar - torsdagar, vilket jag trivs med, kommer in i det mer och mer! Ibland är det lite segt men det blir nog ännu bättre när det blir varmare ute, då hittar jag en helt annan motivation! Vilket är skönt. :) Sen har vi ju andra nyheter också, så som en Iphone påväg till mig, jag hade typ lovat mig själv att aldrig köpa en men vart alldeles för sugen när min HTC i princip paja. Sen om några veckor kommer jag förmodligen att köpa en bil av en kompis, hittat en hyfsat billig en vilket är grymt! Det kostar lite men det är värt det. Jag är ju inte en miljövänlig människa kanske men jag hatar kollektivtrafiken, den är värdelös många gånger i min mening.

Japp, sen har vi kryssning i maj och Turkiet i juni också på schemat! Kommer bli super! Och för två dagar sen hade vi 8 månader kvar tills debuten på systemet, länge men den som väntar på något gott... Väntar aldrig för länge va? ;)

Tack för mig, var skönt att vara tillbaka! Kommer inte ta lika lång tid igen. 

LOVE YA!

/ M.


Stjärnan ungefär 1 ½ - 2 år gammal, ser ni charmen eller?