'

Om 10 år vill jag titta tillbaka och le.

JA JAG ÄR HOPPLÖS..

Hej!

Varit ett tag sen som vanligt, jag börjar bli jävligt dålig på detta. Men det kommer ett inlägg då och då i alla fall, plus poäng på det herr Söderberg! Känner lite att detta inlägget kommer väl inte handla om något speciellt egentligen, ligger bara och skriver det som poppar upp i min hjärna.. I skrivandes stund så ligger jag i sängen och ska väl sova om ett par minuter eller så, men det märker vi som en god vän sa! Ska säga en sak, och det är att jag mår ovanligt bra nu för tiden, jag får inspiration att göra saker, jag får motivation att vilja, jag ser ljust på dem kommande fem åren på ett sätt jag inte gjort tidigare, så det känns som att jag är påväg till något bra men samma sak där, det märker vi, antingen har jag rätt eller så står jag där med lång näsa! Har också en ny person som inspirerat mig, varje gång jag lyssnar på honom så blir jag jävligt pepp, Malcolm B! Du är awesome, keep it up! I övrigt så rullar det på, 21 dagar om jag inte tappat bort mig, tills jag fyller 20 år, nära nära nära! 20 är en ålder jag kommer vara stolt över att vara, men samtidigt är jag rädd att åldersnojjan kommer att komma, kanske inte under det året jag är 20 men när jag fyller 21, 22 där, men det märker vi hahaha! Tack Robin Söhr för att jag börjat använda dessa 3 ord hela tiden, DET MÄRKER VI! FUCKING FUCK.. Haha

Tycker att det ändå är skönt att bara skriva en flytande text såhär om det jag känner för, känns bra! Upcoming week så åker jag till Strängnäs på tisdag och är åter hemma på söndag, jag och Alex ska träna, söka jobb men säkert dricka en och annan droppe alkohol också, får man ju aldrig glömma ;)

Det var allt från mig denna gång, hoppas nu för fan att det inte tar lika lång tid som det brukar göra. . Men åter igen

Det märker vi.

/ M.

MÅSTE FÅ IGÅNG MITT BLOGGANDE.

Det fortsätter att gå trögt för mig när jag ska blogga. Men grymt att få så många läsare när jag väl bloggar! Tack så mycket till alla som läser, senast hade jag alltså rekord! Känns riktigt bra, därför måste jag också bli bättre så att ni kan titta in oftare.

Har hänt en del sen senast! Höjdpunkten är att jag i Maj nästa år kommer att gå en bartenderutbildning på en månad på Kos (grekisk ö för er som inte visste), det känns grymt! Äntligen tog jag tummen ur röven och gjorde något, så det är en höjdpunkt verkligen! Så just nu letar jag efter jobb så att jag kan få in pengar under det halvåret som är kvar innan jag åker.

Övrigt så måste jag hitta på saker att skriva om, tänkte en stund att jag skulle öppna en tennisblogg men eftersom inga av mina vänner gillar tennis så känns det uteslutet. Skulle verkligen behöva tips om vad jag kan blogga om istället för bara min vardag så kan vara jävligt slö eller som ÄR jävligt slö för tillfället! Vi får se om jag kommer på något :)

32 dagar tills lilla jag blir 20 år också, känns overkligt på något sätt. Här har jag gått runt och ansträngt mig till att vara barnslig och fortsätta vara barn men snart känns det som att det är omöjligt. Jag menar inte att bara för att man är 20 så kan man inte vara barnslig, klart man kan!! Men jag borde kanske göra mer vuxengrejer, en sak är till exempel att den är tidpunkten ska jag sova (04.03 i skrivandes stund) not good Marcus! En annan sak är att jag kanske inte ska dricka alkohol en 3 dagar i veckan, vilket kroppen inte heller mår bra av, men jag lever och jag vill leva livet fullt ut även om det är svårt att göra det i min situation.

Just nu skriver jag bara på allt som ploppar upp i min hjärna, blir säkert konstigt att läsa men wtf! Vi kör, eller hur?

Btw så dygnar jag inatt för att göra om dygnsrytmen, sen funderar jag på en promenad runt 8 tiden, om jag är lika pigg då vill säga!

Puss på er

/ M.

TUNG DAG, MEN NYA MÖJLIGHETER DYKER UPP.

Hej vänner!

Ja fan vad jag vill radera den här dagen, allt går så fort.. Jag hänger inte med, men vad jag vet är att jag totalt älskar sönder mina föräldrar även om jag suger på att visa det. Men utan dom hade jag ju inte funnits uppenbarligen, men allt dom gör vet jag att det är för att hjälpa mig, bara det att jag tycker 4 månader som arbetslös är lång tid och jag tröttnar på att sitta och inte göra någonting men samtidigt har jag ingen motivation till någonting, vilket också suger. Så frågan är vad jag ska göra, hur jag ska bära mig åt för att det ska bli bättre..

Sitter just nu helt oplanerat i Strängnäs och dricker vin, om 7 timmar ska vi upp och gå på miroi, planen är att vi krökar hela vägen in i kaklet, vem stoppar oss egentligen? Jag tänker köra, jag tänker inte låta någon stoppa mig. Men en dag tänker jag växa upp ordentligt, men den dagen får verkligen vänta.. Just nu vill jag leva livet max, men samtidigt märker jag att jag inte mår bra av det, men just i detta nu skiter jag i det. FULLT ÖS!

Resten av veckan är planerad att stanna här och åka hem på söndag men vi får se hur jag tänker fram till dess. Nee fan återgå till alkoholen nu Marcus Söderberg, nämnde jag att vi drack?

Just det, en checklista för vad jag vill få gjort inom en snar framtid:

1: Köpa nya kläder
2: Flytta hemifrån (periodvis)
3: Tatuera mig
4: Söka bartenderutbildning
5: JOBBA SOM BARTENDER!

5 lätta punkter, låt mig fixa alla dom! Peace out bloggen, take care!

PUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

/ M.
GRRRRR BABY!