'

Om 10 år vill jag titta tillbaka och le.

2 DAYS TO GO!

Hallå där!

Happ i skrivandes stund så sitter jag i Strängnäs, klockan är 19:15 och Alex sover som ett barn. Haha men men, jag är bra på att underhålla mig själv :)

Har ju en grym fredag om 2 dagar som jag sett fram emot länge, hoppas på en klockren kväll såklart, men jag tvekar inte så mycket på den saken. Fantastiska människor kommer vara på plats så vad kan gå fel? :) Planen är att jag ska hämta Ebba vid 15.45 i Nyköping, åka hem till Gnesta för att fixa oss, sen bli upphämtade av Fredrik ca. 18.00, om allt går så i början så är jag nöjd :) Sen åker jag, Ebba, Alex, Robin, Fredrik och kanske Nathalie till Nyköping för att möta upp Yami, Yasmine, Jimmy med fler. Sen gör vi Rockbaren och O'learys osäkert med bland annat Million Stylez, awesooome :D 

Hur ska jag döda tid ikväll då? Jo, facebook, youtube, någon film och förmodligen NBA. Får vi se när jag somnar ikväll! Imorgon behöver jag iallafall vara fräsch men det ska ju inte vara några probs ;)

Dåså, tillbaka till det jag gjorde nyss, typ facebooka. Vilket bara blir tråkigare och tråkigare! Jaja, godkväll bloggen och på återseende!

Puss

/ M.

HATAR PENGAR.

Hej!

Fattar inte varför allt ska kosta pengar.. eller fattar gör jag väl men tycker det är förjävligt! Just nu är det torrare än någonsin, kommer inte ens ha råd att handla julklappar i år, fyfan vad jag kommer uppskatta pengar på ett helt annat sätt när jag väl har sen.
Som tur är har jag råd att gå ut den 30e, men efter det så blir det nada ett par månader! Dessutom så vill jag göra något galet/spontant, som att åka till Jönköping och hämta Alex under dem nästkommande dagarna, känner lite folk i Habo som man kanske ska överraska. Men, sen kom jag på, aaaah pengar... Ne nu är jag bitter, jag orkar faktiskt inte sitta här och ruttna.. Så säger folk, gör något åt saken! Ja fine, hade jag kunnat lösa det nu hade jag gjort det, men inte enkelt i dagens samhälle, tyvärr!

Ett exempel på hur min dag har varit..
1. Gick och la mig klockan 06.30 ungefär (tummen upp Marcus)
2. Gick upp 14.00 (redan där är dagen ganska körd)
3. Käkade runt 14.40, fixade grejer hemma så som diska osv.
4. Har suttit vid datorn sen dess.

Vad är det för liv?

Nej allvar nu, jag ber på mina bara knän för förändring snart.

Over and out!

/ M.

20 ÅR!

One week later...

Hej!

Jaha då ligger jag i sängen som 20 år, känns helt awesome om du frågar mig! Klart det finns nackdelar och fördelar med att vara ung, så har jag ofta tänkt men samtidigt så känner jag att det här ska bli mina bästa år, fram tills 30 då jag säkert kommer börja åldersnojja jävligt mycket haha, men men we all have to deal with it!

Min födelsedag blev jättebra, bättre än väntat faktiskt! Var lite små fundersam hur det skulle bli men olika privata familjesaker men det löste sig, kändes bra iallafall! Vill såklart tacka för alla gratulationer ännu en gång, tacka mina vänner och min familj för att ni finns i mitt liv, jag älskar er 1000 varv runt jorden och tillbaka! <3

På tal om annat så avslutades tennissäsongen igår (eftersom klockan är 03:59 i skrivandes stund), så nu undrar jag lite vad jag ska fördriva dagarna med, men det blir antagligen det vanliga, datorn! Men ska försöka ut och promenera några gånger i veckan så jag inte blir helt instängd.. Eftersom jag förut var van med att ha en idrott att gå till, röra mig och träna så känns det tufft att inte göra det, märker hur jag har tappat kondition och styrka.. Tur att jag försöker hålla det uppe med att träna hemma :)

Jaja klockan börjar bli mycket och jag tror att jag fått med det jag ville skriva! Annars kommer ett nytt inlägg snart eller jag hoppas att det gör det, måste få igång bloggandet! Känns bra att skriva här så förstår faktiskt varför jag inte gör det oftare! Ska försöka bli bättre på det, promise!

Men nu ska jag försöka sova, en ny dag comin' up! Vad som händer det märker vi då :)

Godnatt

/ M.
 
- En bild som togs för ett par veckor sen, just so you know! 

JAG SKA BÖRJA LEVA PÅ RIKTIGT.

Men börjar någon helt annanstans än rubriken, sorry för att jag suger på detta. Men har inte haft motivationen för att skriva. Fullt med annat i mitt huvud som inte borde skrivas här kanske eller jag vet inte. Men men nu är jag tillbaka!

Rubriken.. Jag känner såhär och det är enkelt, det gör alla eller alla kommer till den punkten då man känner såhär, jag fyller 20 år om 5 dagar, jag ska förmodligen nu leva livet till max, verkligen njuta av mina bästa år, men någonstans känner jag att jag har så jävla mycket mer att ge än detta, jag kastar bort det lite grann. Förmodligen kommer allt ändras efter jag gått bartenderutbildningen på Kos, hoppas på jobb möjligheter utomlands och just det där lilla extra, som gör att jag verkligen kan leva livet fullt ut. Just nu gör jag tyvärr inte det.

Svårt att göra något åt saken, känns som jag alltid hittar saker vid fel tillfällen, skit svårt att få ner detta till ord. Önskar bara att jag vågade ta lite mera risker, kanske skulle fullföljt som tränare i tennis och försökt söka in på universitet i USA som tränare, jag vet att det är en lång väg att vandra men det hade varit en dröm. Ett drömyrke för mig i mitt dröm land, men det kommer aldrig hända. Men bartender är inte illa, snygga tjejer varje dag vid baren och få blanda drinkar, vilket är jävligt roligt. Frågan är hur länge jag kommer att tycka det är roligt, men fuck it, spelar ingen roll i dagens läge. Jag kör på det som känns rätt just nu. Och jag ska bli jävligt bra på det.

Så annars längtar jag till den 30e November då jag äntligen får träffa mina saknade vänner igen. Hoppas på en kväll att minnas.

Nu ska jag fortsätta kolla serier och skit, kan inte sova men vad gör det? Har ju inget för mig imorgon ändå!

Godnatt på er iallafall!

Puss

/ M.