'

Om 10 år vill jag titta tillbaka och le.

SÅDÄRJA.

Hej!

Då har man festat på Skavsta igen, har ju såklart inte blivit mycket sen Alex flyttade därifrån men så är det! Får sköna minnen när man kommer tillbaka dit vilket som och igår hade vi en kväll som jag tror alla behövde, en lugn chill fest med massa skitsnack och hyfsat chill folk! Det var awesome och jag hoppas det kommer liknande kvällar som denna i framtiden! Mina vänner är helt enkelt grymma och iallafall ni som står mig närmast, kan nog inte sluta säga det men love ya och utan er.. ingen Marcus! :* 

Söndagen har varit en slappis dag och just nu sitter jag här med Coca Cola och en påse godis, som jag tyckte att jag förtjänade idag, hihi! Sånna här bakisdagar ska det vara om jag ens ska kalla det bakis, var sliten när jag vakna imorse men nu mår jag bra och ser framemot fler fester med mina fina vänner! Denna söndag har inte bara varit bra den har varit GRYM, för vet ni vad? Den 21 Juni åker jag till Turkiet i en vecka, så jävla awesome det också. Så har dragit lite snabb räkning på hur lång tid det är kvar, 4 månader och 9 dagar får jag det till, INTE LÄÄNGE :D
Jag är jävligt glad idag som ni nog förstått! Hehe

Jahapp det var allt för denna gång, ska tillägga att efter denna arbetsvecka så åker jag till Linköping på lördag för tränarkurs, hoppas det blir sweet! 

Tummen upp till mig för det positivaste inlägget sen jag skaffade blogg för sisådär 7 månader sen :D

Puss puss 

/ M.


Why not, jag slänger upp en bild från Nyår som jag spenderade i Motala! Som vanligt runt brudar ;)
PIMP ELLER VAAAAD...

SKYPE NATT.

Cha cha bloggen!

Sitter och töntar mig på Skype med Alex, fuck vad svårt det ska va att sova! Men haha vad kul vi har. Vi söker sällskap att tönta oss med, lär bli att dygna om det här fortsätter. Kort inlägg idag men vafan spelar Roland liksom.. Fredagen blir lugn men lördagen blir fullt ös medvetslös! 

YAMI TAGGA MASKINEN 5 APRIL! BLIR AWESOME! :D

PUSS

/ M.




DING DING DING DING DING HÄR GLIDER KINGEN IN!

Hej hej lördag!

Haha såg Melodifestivalen för ett tag sen, Sean Banan totalt ägde allt och alla! Vilken jävla snubbe, störd men så jävla skön! Och jag vet vad ni tror, fan vad gay att kolla på Melodifestivalen, men vafan det är jävligt skön underhållning ändå och har man ingenting för sig en lördagskväll så varför inte? Ding ding ding ding ding här glider kingen in! Haha big ups Sean!

Ja som ni förstår, lugn helg igen! Skönt men samtidigt är jag en levande skäl som vill göra saker hela tiden! Nästa helg och helgen efter det blir det mycket att göra iaf, kul kul! Nu luta mig tillbaka och slappa. Tråkigt men vafan ska man göra när man bor i Gnesta. 

Puss

/ M.


PRIO 1: EN BIL?

Hej igen!

Var några dagar sen jag var här senast så nu kommer ett nytt inlägg! Dock så kommer detta bli betydligt kortare än det förra som var nog det längsta jag skrivit hittills, oups!

Rubriken då! Nu när jag jobbar och får lön så måste jag göra upp en budget, vart ska pengarna hamna? Min budget består ju till 90% med nöje, vilket kanske inte alltid är jättebra! Men sån är jag :) Vi får se hur jag ska göra.

Iaf jag hatar att gå till jobbet när det är såhär jävla kallt ute, jag hatar vinter överlag! Jag vill ha sommar & sol nuuuuuu! Så jag är as sugen på att köpa en billig liten bil och åka runt i, för att slippa kylan så länge den pågår. Skulle inte ha några problem att gå om det var skönt väder ute! Ja ni förstår nog. Så nu blir det att fundera på om man ska inverstera i en bil kanske :o 

Denna helg ser ut att bli lugn *suck* men nästa helg är det party förmodligen! Vad jag vet så är det party så jag håller tummarna för det! 

Puss min fina blogg! 

/ M.


Sånt jag saknar så mycket, ge mig den här dagen igen, igen och igen! <3