'

Om 10 år vill jag titta tillbaka och le.

TILLBAKA TIDIGARE ÄN VAD JAG TRODDE.

Hej!

Anledningen till varför jag sitter här nu är för att jag kände att jag behövde skriva av mig helt enkelt. Mitt senaste inlägg var depp, jag vet. Och jag skrev även att jag funderade att inte blogga på en månad men det fick bli 1 vecka och 3 dagars paus. Nu är jag tillbaka hetare än någonsin!

Och anledningen till varför jag slutade blogga lite var för att jag behövde tänka om, jag har många tankar som snurrar i mitt huvud. Många saker lär jag aldrig bli kvitt. Hade t.ex. en dröm förra natten tror jag det var om en gammal brud och när jag vaknade så kände jag en saknad till henne, hon hade glimten i ögat och fick mig att känna mig som en bra kille. Tyvärr var hon som många andra tjejer/killar är idag, rädda för att binda sig. Jag är en av dom kan jag säga rakt ut! Samma sak hände i natt, fast den här gången var det inte om en tjej utan andra jobbiga saker som hänt. Det känns absolut inte kul att drömma om sånt som man förträngt, som man inte vill ska komma tillbaka. Men som jag skrev, vissa saker lär jag alltid få leva med, vissa saker jag gjort har inte varit okej. Absolut inte. 

Jag minns när den här grabben gick i 3an på lågstadiet, jag var en idiot rentav. Jag var så sjukt jävla elak! Och först nu ångrar jag det sjukt mycket, har aldrig tänkt på det förrän jag slutade gymnasiet. Jag var en mobbare, jag hade det för bra hemma tror jag, att jag kände mig överlägsen mot dom lite "svagare" på den tiden. Jag hade/har alltid haft en ganska stark personlighet, vilket gjorde att jag gick över gränsen. Jag satt i många samtal redan i 3an alltså, jag menar hur gammal är man då, 10 eller 9 år? Det som var positivt på den tiden var att jag hade min fina familj och fotbollen, annars hade jag nog inte varit den jag är idag. Jag får ångest över hur jag var, som tur var höll det bara på under en kort period. När jag började fyran och fick en ny lärare så ändrades allt, jag blev plötsligt inte alls lika kaxig längre, vilket var bra. Sen i femman flyttade vi ju, hit till Gnesta. Sen dess har jag inte varit den som mobbat någon på det sättet, klart jag har varit i bråk med folk och tjafsat och hållt på. Men aldrig har jag mobbat någon på det sättet som jag gjorde i tredje klass. Jag skäms inte för att prata öppet om min barndom, tvärtom jag tycker att jag har vuxit som kan skriva ner det, som kan dela det med er. Men jag skäms dock för vad jag gjorde osv. 

Hoppas ni inte ser mig som en total idiot nu, jag är som sagt inte sådan längre. Jag är en väldigt snäll människa som aldrig skulle mobba någon. Jag har också sjukt fina vänner som jag älskar, sjukt fin familj som jag älskar och en idrott som jag älskar. Det är perfekt! Men det är just det jag skrev ovanför som har trängt min skalle lite de senaste veckorna. 

Som sagt, jag tror vi alla har gjort något riktigt galet under våra år. Saker vi ångrar och sånt som vi såklart vill få ogjort. Vissa skulle aldrig skriva det jag gjort nu på sin blogg. Som sagt, jag skäms inte för att visa att folk kan förändras, såklart både till det bättre och sämre. Idag är jag en människa jag är stolt över att vara men på den tiden var jag för liten för att förstå. 

Och jag söker verkligen inte efter uppmärksamhet med det här inlägget, läs om ni vill! 

Det är mitt liv, min historia! 

Love / M.


Farbor/Morbror Marcus tillsammans med Liam & Lina!

DET KOMMER BLI FÖR TUNGT FÖR ATT ENSAMT BÄRA DET, VÄNNERNA ÄR VÄRDA MER.

Hej!

Kommer nog bli ett av dom kortaste inläggen, men jag har tappat suget på att blogga. Känner att jag inte har tid och sen har jag tappat motivationen att skriva bara. Det händer för mycket i mitt liv, sånt som jag inte kan hantera längre. Jag har min tennis, min familj och mina vänner och det är det som bär mig framåt just nu. Jag hoppas verkligen att sommaren 2012 blir en underbar sommar, annars vet jag inte vad jag gör.

Så jag vill bara ägna all kärlek i världen till tennis, familj & vänner, kärlek kärlek på det!

Over and out! Fuck this just nu, kommer kanske inte skriva på en månad! Måste tänka om, men jag kommer tillbaka. Love you guys!

/ M.

GRATTIS PAPPA! <3

Hej kära läsare!

Min älskade pappa fyller 50 år idag, han och Mamma är och lever livet i Egypten! Dom förtjänar det så jävla mycket, så mycket som dom jobbar och så i vardagen! Jag hoppas dom har en grym vecka för det är dom värda, dom är världens bästa föräldrar och jag älskar dom så sjukt mycket! Min familj och mina vänner är det bästa som finns i världen, vad skulle jag göra utan dom? Och vem skulle jag va utan dom? 

Den här veckan ser super ut även för mig, denna onsdag ska jag bege mig till Nyköping på eftermiddagen för bästa Hazbar ska besöka systemet åt mig, go han är! Sen ska jag även hinna träffa andra fina vänner :) På torsdag kommer min saknade bror Alex till mig, vi ska dricka lite bira och chilla bara hade jag tänkt :) På fredag är det fest i hela huset som gäller, kommer bli helt awesome!

Nu over and out för min del, jag ska komma på vad jag ska göra för att låta den här natten gå också. Sjukt segt att inte kunna sova... Men ha det bäst alla!

See ya. Puss!

/ M. 


Jag och Pappa på Rhodos 2010, härliga minnen!

2012 (IT AIN'T THE END)

Hej hej 2012!

1 Januari 2012 då, det känns jävligt skönt varenda gång det blir ett nytt år. Nya möjligheter såklart, men sådär känner man varenda gång och sen efter en vecka så börjar det redan hända massa skit. 2011 började sjukt bra, fram tills studenten sen har det mesta gått nedför. Det senaste halvåret, jag iaf från September så 3-4 månader ändå har varit jävligt kassa, det har funnit stunder när jag har varit nära botten. Blivit sviken i massor och tvekat på vem jag egentligen är. Det gör jag fortfarande, jag är absolut inte nöjd med mycket vad jag gör. Jag kämpar varje dag för att kunna bli en bättre människa, jag försöker verkligen. 

Den här dagen så vaknade jag upp hemma hos Julia i Motala någon gång runt 12-13 på dagen, låg och drog mig till typ 15:40, sen blev jag skjutsad till tåget. Sjukaste som hände där då, får jag helt plötsligt ett sms av den största fittan på jorden, hon skriver "Tja" som om inte ett piss har hänt, mitt svar "Vad vill du?". Hon fortsätter som att inget har hänt "Får jag inte skriva?". Liksom vilken jävla hora.. Ursäkta ordvalen men hon är allt ont på hela jorden i mina ögon, man gör inte som hon. Dessutom verkar idioten inte fatta att hon har gjort fel och börjar anklaga mig för olika saker. Dock kändes det verkligen som en Stockholmsbrud, som skriver "Careface" och "k" när man diskuterar, så jävla mogen brud. HAHA! Var tvungen att få ur mig det, så jävla skönt att jag bevisar åter igen att jag är 100 gånger bättre än sånna människor.

En bra sak är att det verkar ha löst sig med en av mina bästa vänner, hope soo. 

Nu cola i mängder, xbox och film får avsluta en perfekt dag på det nya året :)

Kyssar 

/ M. 


Jag och Julia på nyårsafton, haha ganska dragen runt si sådär 22:30 kanske...