'

Om 10 år vill jag titta tillbaka och le.

TANKAR.

I just wanna say a thousand words to you, but my words aren't enough..

Kan ha varit jävligt felstavat det där men who gives a fuck?

Hemma själv idag, så ska väl inte göra så mycket mer än att glo film, spela, dricka cola och käka godis. Har ett tråkigt liv för tillfället, förmodligen blir det lite mer roligheter nästa vecka!

Just i detta nu började det spöregna här så kommer sätta på en film på en gång! Ha en bra dag!

Sorry för att det blir mycket depp i den här bloggen, det bara blir så. Ska försöka vara lite mer positiv i dom nästkommande inläggen.

/ M.

SÖMNLÖS NATT..

Klockan är 05.11 och Marcus Söderberg öppnar sin hjärna och börjar skriva:

Happ det vart alltså ingen sömn denna natt, ett jävla helvete! Kan bero på allt som snurrar i mitt alldeles för lilla huvud för alla tankar som flyger runt. Det mesta som jag tänker på är lägenhet och jobb i Eskilstuna, att få det nu vore så jävla gött. Tror inte det är något jag önskar mer nästan, det är som en tyngd som bara pressar mig neråt. Jag vill som sagt inte gå här hemma längre, jag har varit hemma i 3 dagar och vill redan göra någonting. Kalla mig rastlös, kalla mig barnunge, kalla mig uppmärksamhetskrävande eller vad fan ni vill, men jag har tröttnat på det "tråkiga" livet.. Det var inte det här jag drömde om när jag var en 8-9 årig grabb som sprang runt och trodde jag skulle glida runt som någon jävla rockstar genom livet. Man kan ju alltid drömma, sen när jag blev 15 så började man kanske inse lite att det var inte enkelt, nu sitter jag här, 20 år gammal, arbetslös och uttråkad! Vadfan missförstå mig inte, jag har inga problem att vara ensam (blir uttråkad när jag är ensam) så, jag kan lätt slå ihjäl en vecka helt själv i en lägenhet eller ett hus, ge mig en dator och en tv bara. Poängen är att jag vill ha "rörelse" i livet, ni förstår.. Inte ha en 3-4 dagar i sträck då jag knappt gör ett skit mer än att just sitta vid datorn eller tv:en. Det är det jag menar med att slå ihjäl tid, det är jag en mästare på. Men det är ju såååå trååååkigt! Jag vill aldrig växa upp ordentligt och göra dom här vuxensakerna, jag är en äventyrlig själ på något sätt. Skulle en kompis komma fram till mig och säga, vi åker på kryssning imorgon, hade pengarna funnits så hade jag sagt ja på en gång, eller även om inte pengarna hade funnits så hade jag sagt "ja, jag löser det, vore skit roligt med en kryssning, vi drar". Ja ni vet. Nu sitter jag och skriver ner mycket av det som snurrar i mitt huvud, jag antar att det här ska vara dom bästa åren i mitt liv, men jag har mig själv att skylla! Det blir vad man gör det till mr. Söderberg, det vet jag också. Men ni förstår själva principen, jag gnäller absolut inte på mitt liv. Det är såhär det är just nu, det tar jag. Jag hoppas/tror att om några månader ser allt mycket ljusare ut! Det är bara lite depp jag måste få ur mig för att kunna tänka mer klart. Bara det att jag behöver göra olika saker, jag har skrivit i mitt cv och personliga brev att jag strävar efter att alla dagar ska vara olika på sitt eget charmiga sätt, inte riktigt så skrev jag men något liknande. Jag hatar faktiskt när dagar ser så likadana ut, jag vill uppleva nya saker gång på gång och jag vill lära mig nya saker. Sen har jag inte sovit nu heller, då kommer allt på en gång. Men jag hoppas ni förstår det jag vill komma fram till, poängen i hela det här blogginlägget. Kan sammanfatta det med ett ord: Impuls! Jag måste försöka göra mer saker jävligt impuls.

Tack till er som orkade läsa allt, hoppas ni sover gott så hörs vi snart igen!

Love

/ M.

Full och glad vill man va kompisar! 

DET BLEV FREDAG.

Helt plötsligt har vi fredag och helg framför oss. En helg som jag inte har en aning om vad som händer, förmodligen blir det en helg hemma bara. Är ganska trött och allmänt borta i huvudet just nu. Har haft ett par hektiska dagar, från i lördags då Alex och Robin var här, i måndags åkte jag med Alex till Strängnäs, i tisdags sökte vi jobb i Eskilstuna, igår åkte jag till Motala och nu är jag alltså hemma igen! Så ska bli otroligt skönt att sova i sin egna säng inatt :)

Annars mår jag väl bra, har drömt ganska konstigt den senaste tiden. Kommer i perioder då jag drömmer liknande drömmar under en lång tid, det är lite smått creepy. Men inget ovanligt, jag är ganska trött på att vara jag ibland. Men så är det också, livet rullar på, klockan går och snart är det Augusti. Sommaren går fort helt enkelt :/

Nej nu ska jag sova, godnatt vänner!

/ M.

VECKAN SOM KOMMER.

Yola babes!

Jag tänkte uppdatera er lite om vad som händer i veckan, kul va? Hoppas alla har haft en bra helg osv.

Idag: När Alex vaknat så ska vi chilla lite här innan vi åker till Strängnäs, blir sweet! Tar nog en lugn kväll där. Snackar lite skit och bara umgås! Under tiden här hemma ska jag väl försöka göra lite nyttiga saker, typ städa och sånt! Haha fan får se om jag pallar..

Imorgon: Åka till Eskilstuna med Alex, söka jobb ska vi göra. Gå direkt till arbetsgivarna, hoppas att någon nappar. Vore så jävla soft med ett jobb nu, pengar, pengar pengar. Man skulle må mycket bättre av att få jobba, verkligen känna att man kan göra saker sen också, tror både jag och Alex kommer må betydligt bättre av det. Så håll alla tummar för oss imorgon nu!!

Onsdag: Ska förmodligen åka med mamma och pappa till Motala, några kompisar har en sommarstuga där. Så ska chilla där bara i så fall. Det blir nog bra. Åker hem på torsdag sen, helgen ligger öppen för förslag men tror det blir en sån där ligga-och-kolla-på-film-helg, you got it? ;)

Ha en bra vecka allihopa, vi hörs snart igen såklart! :)

Pössss

/ M.
 
Vem tackar nej till sånt här nu? Det svenska vädret kan ju dra någonstans.. 

GRATTIS BÄSTA MAMMA!

Ville mest bara gratulera min mamma som fyller år idag! Grattis bästa mami, du är awesome :* Bjuder på en bild på mamma och pappa från Turkiet!

HELG BABY.

Hej!

Jahapp då var det helg då, en vecka och en dag sen vi kom hem från roadtrippen också. Tiden går fort! Kvällen kommer spenderas med familjen bara, sen avrunda med en film. Helt enkelt en super lugn fredag, men jävligt skönt måste jag säga. Har inte gjort så mycket idag, kollat på film och mest slappat. Känns som om en sån dag var behövd också efter att hela tiden haft någonting i huvudet ett par dagar. Slog bara av allting och kollade på film, var hur skönt som helst!

Imorgon kommer Alex och Robin hit, ska bli nice såklart. Så vi ska umgås lördag och söndag, sen får vi se hur det blir på måndag. Kanske åker med Alex till Strängnäs och att vi tar en dag i Eskilstuna med att söka jobb. Känns som prio 1 just nu :)
Ja då vet ni hur min helg ser ut! Önskar er alla en trevlig helg :)

Pussss

/ M. 
 
Att en sport kan innehålla så mycket lycka!

BORDE SOVA..

Goddag alla vakna själar! (notera ironin)

Ligger i sängen för tillfället och kan verkligen inte sova, det suger ganska hårt. Fast bara att inse, jag är en nattmänniska, spelar ingen roll om jag blir trött runt 18-19 på kvällen, jag piggnar alltid till när det blir mörkt. Är jag en mörk själ? Haha det låter inte bra i alla fall.. Så just nu är det sängen och musiken som hjälper mig att göra mig trött! Ska ge det ett ordentligt försök snart!

Jag har kollat runt på lite gamla facebook inlägg hos vänner, gamla blogg inlägg osv. Fan vad jag saknar den tiden när man drog ut till Skavsta på helgerna och festade t.ex. Allt skönt folk, alla sköna diskussioner, allt skönt drama som alltid kom till. Man kände verkligen att man levde till 200% på dom festerna, klart så finns det glimtar som jag skulle vilja göra om 100 gånger. Men det är i det förflutna, nu när Hasse lämnade Skavsta finns det inget som drar mig tillbaka dit. Har nog haft min sista fest där men vilka minnen det finns! Eller som dom gångerna när man jobbade kväll i skolan och drog ut på krogen efteråt, också helt galet! Skulle ljuga om jag sa att jag inte saknar gymnasietiden. Jag saknar det som fan, gymnasietiden fick mig verkligen till en helt annan människa. Har säkert sagt det förut men det krävs att sägas igen, har mycket att tacka Alex för. Som faktiskt var den första jag blev polare med på skolan när vi började. Tror jag och Alex börja snacka redan tredje dagen eller så. Det har jag också tänkt på, hur man var i början i gymnasietiden jämfört med slutet. Galna skillnader! Undra hur man är om bara 3-5 år, fan Marcus vad du tänker på allting jämt.

Haha och nu skulle det här blogg inlägget bli kort, typ bara säga godnatt eller så men så vart det sååååhäääääär långt typ. Aja, nu säger i alla fall jag godnatt alla sköna människor. Hörs i helgen eller något liknande!

Puss

/ M.

UPP & NER.

Hej!

Sitter just nu hemma bara och inte gör så mycket. Har varit en sån där dag där jag bara gjort grejer hemma som känns bra att ha gjort, varit och köpt present till mamma som fyller år på söndag, klippt gräset, diskat med mera, bara sånna här nyttiga vuxengrejer. Men wtf, någon gång måste jag ju bli vuxen vad jag än säger tyvärr.. Nu är det jag, musiken, bloggen och tröttheten hemma, roligt det låter va?

Anyway, imorgon är det ju fredag och helg. Även om jag inte jobbar så är det roligare med helger, man har mer saker inplanerat på helger såklart och vardagarna går mest åt att sitta hemma. Imorgon kommer mamma hem så vi ska käka pizza och bara ha en familjefredag, kommer bli bra tror jag. På lördag kommer Alex och Robin hit, vi ska chilla och dricka lite :) riktigt fiint! Annars har jag inget planerat inför nästa vecka, tar dagarna lite som dom kommer just nu. Igår så intresseanmälde jag en lägenhet i Eskilstuna till mig och Alex, vi får se hur det går med den. Skulle vi få den så är det inflyttning 1:a Oktober :)

Lite om rubriken också innan vi slutar här, det känns verkligen som det mesta går upp och ner just nu. Lite svårt att kontrollera mitt humör, hur jag mår osv. Ena stunden känns allt skit bra och jag har skit mycket energi. Andra stunden så känns det inte alls så bra och jag tänker i princip på allting. Men någonstans så vet jag att allt löser sig i slutändan, jag vill tro så i alla fall :)

Ha det bra nu så hörs vi snart igen!

Puss

/ M.

Take me back!

‎"IT´S TIME FOR CHANGES IN OUR LIVES"

Hej igeeeen!

Som rubriken visar, it's time for changes in our lives! Så är det verkligen just nu, jag fick världens energi idag så satt mig och uppdaterade både mitt cv och personligt brev. Sen sökte jag 2 jobb i Eskilstuna när jag ändå var igång, får hoppas på det bästa! Annars kommer jag gå till arbetsgivarna personligen, det är oftast lättare än att sitta hemma och söka. För du får i alla fall svar om du går direkt till dom, arbetsgivare har lätt för att ignorera.. Tragiskt nog!
Så nu känns det som att det här är lyftet jag sökt, hoppas på att det fortsätter att gå bra den närmsta tiden. :)

Imorgon har jag lite skit att ta hand om är hemma, tanka, klippa gräset, fortsätta söka jobb och lite sånt. Vi hörs imorgon eller på torsdag bloggish min vän! Känns jävligt bra att uppdatera bloggen såhär mycket, I'm on fiiiiire känns det som :D

Puss

/ M.

Btw ska försöka fixa ny design på bloggen snart, antingen försöker jag själv eller så ber jag Yami hihi! Den här bilden ska vara med då, Federer is the greatest! 

DET SER BRA UT!

Hej bloggen!

Ja det är positivt idag igen, kors i taaaket! Alex har fixat jobb i Eskilstuna, vilket är awesome! Riktigt glad för hans skull :D Hoppas att jag också kan fixa något där nu, imorgon ska jag börja kolla på lägenhet! Det här känns verkligen som en vändpunkt i livet, jag hade helt kört fast, nu känns allt mycket ljusare! Hoppas verkligen till 110% på att det här går vägen nu :)

Idag har jag jobbat hos pappa, riktigt sliten är jag! Inte van att bära tunga grejer, men nu är jag ledig hela veckan hahaha smutt!
Som sagt, har en del grejer att fixa under veckan också, men just nu känns det bättre med allt! Hoppas bara att det håller i sig, jag blir så lätt negativ. Men nu mår Marcus Söderberg bra och jag hoppas alla ni också mår bra!

Tack för mig. Pusss

"Jag hoppas att bästa vänner är menade att vara bästa vänner hela livet!"

/ M.

FICK NY ENERGI!

Hej bloggish!

Igår skrev jag ju senaste inlägget :o vad har hänt med mig? Svaret är att jag kommit in i världens stim när det gäller att blogga. Känns skit bra att sitta här och skriva, speciellt dagar som dessa. När det helt enkelt inte händer så mycket, men man ändå har lite info man vill dela med sig! Infon kommer längre ner, vill bara först berätta att senaste inlägget som både var positivt och negativt, den negativa delen i det inlägget har blivit mycket positivare idag! Klart man tänker fortfarande på saker och ting, det är svårt att vara en människa på den här planeten. Men det är samma för alla förstås. Dåså, nu kör vi informationen jag har att dela med mig är:

Idag snackade jag med Alex, han och jag är i en liknade situation. Där båda är utan jobb, båda vill inte bara sitta hemma och glo rakt in i väggen. Båda vill ha action i livet och så vidare. Så jag föreslog att vi skulle fixa en lägenhet och flytta ihop, ah fuck vad gay det låter men så är det inte. Vi ska bli roomates, något jag tror skulle passa sjukt bra för båda. Vi har just nu tänkt oss en stad som Norrköping, inte så långt från vännerna men samtidigt en nystart i en ny stad. Vad kan gå fel tänker jag? Planen är att vi ska försöka fixa en billig 3:a i utkanten av Norrköping, inte mitt i city alltså. Sen få hjälp med första hyran, efter det ha en månad på oss att fixa jobb så vi kan få en inkomst. Sen är det bara att köra tills man kommer på fötter, möbler har vi ju. Så det gäller att leva snålt, vilket vi är bra på. Känns skit bra just nu, hoppas verkligen det blir av nu. Vore riktigt bra för oss båda!

Så det jag skrev igår om att jag verkligen behöver flytta hemifrån, att jag verkligen behöver ett jobb, ja en nystart helt enkelt. Det känns plötsligt mycket mer verkligt än vad det gjorde igår. Ville bara dela med mig av det. Hoppas ni alla mår bra, nu ska jag lägga mig i sängen och glo på film. Puss

/ M.

Tänkte att jag bjuder på en bild på Zlatan också, han är ju bara för skön!

ROADTRIP KLART!

Hej igen!

Bloggandet har fått fart igen lite känns det som, detta kommer bli ett både positivt och negativt inlägg. Håll i er, nu åker vi!

Vi börjar med det positiva, det var ju en roadtrip som stod för dörren med fina vänner, på måndagen åkte vi, först jag, Alex och Robin som hämtade upp Yami i Malmköping och Johanna i Nyköping. Sen vart första stoppet Norrköping där vi åt mat och handlade alkohol. Sen åkte vi vidare till Motala, där vi fick tips om ett ställe som hette Knäpparviken, var ett skit bra ställe tycker jag. Kom lite folk under kvällen och vi hade mestadels jävligt kul, lite knas kom och det kommer jag att komma till längre ner. Sen däckade vi i tälten och vaknade dagen efter något bakis men vi åkte vidare mot Linköping för att äta och ladda mobilerna hos Thomas, han skrev ut en karta så vi kunde bestämma oss vart vi skulle härnäst. Vi kom överens om att åka över Örebro och det var lyckat. Vi stannade på ett naturreservat och hade skit mysigt. Åt mat och pratade hela kvällen, ingen alkohol vilket bara var skönt. Jag och Yami sov i bilen eftersom vädret var lite ostadigt och dom andra i tält. Dagen efter hade vi redan bestämt oss för att åka till Västerås, där vi fick duscha och ta det lugnt hemma hos min bror innan vi åkte iväg och käkade, handlade på systemet och sen bar det hem till Conny lite till innan vi hittade en fotbollsplan där vi chillade och bestämde oss för att tälta. Kvällen vart skit lyckad och det var ett perfekt sätt att avsluta en kort men väldigt bra roadtrip på. Jag tackar alla som var med, ni är guldvärda. Var verkligen jätte välbehövt att komma iväg några dagar.

Så till det negativa.. Jag vet inte riktigt vad det är med mig just nu, men när jag sitter hemma så tänker jag på allt mellan himmel och jord. Saker jag aldrig skulle tänka på om jag hade gjort annat, men tankarna smyger sig på. Jag får kalla kårar, jag hoppas att mina tankar är fel, att det inte alls kommer bli så som jag tänker. Alla vet att jag inte har tusen vänner och är världens populäraste kille, det vill jag inte heller vara för att jag vet att även om jag har få vänner så har jag världens bästa vänner, som jag alltid kan prata med, det är jag sjukt tacksam över. Jag vet inte om jag ens förtjänar att ha så bra vänner som jag har, men det är en senare fråga. Dom flesta vet att jag aldrig har haft ett förhållande, nej det har jag heller nästan aldrig velat ha. Jag kan säga att jag kanske har varit kär max 1 gång, men det gör bara ont att vara det tycker jag. Jag har varit glad över mitt liv och över det jag gjort under speciellt senare delen av gymnasietiden. Men nu, nu har det gått lite mer än ett år sen vi tog studenten, nu är jag vuxen oavsett om jag vill det eller inte. Jag är inte längre nöjd över mitt liv och så, jag sitter hemma och mår dåligt stora delar av dagarna, speciellt nu när jag haft så jävla kul ett par dagar och så kom jag hem igår och bara satt mig ner och stirrade rakt fram och började tänka. Då mådde jag värdelöst, jag vill inte ha det såhär. Jag vill inte bo hemma, jag vill inte vara arbetslös och jag vill framför allt inte bo en bit bort från mina närmsta vänner. Det svider så förbannat mycket.. Jag har blivit mer känslig den senaste tiden än vad jag någonsin varit, i måndags när jag fuckade ur på grund av småsaker och lite det som hänt hemma på den senaste tiden och när jag insåg hur dåligt jag mått över det så fall det en tår eller två från mina ögon. Det känns förbannat tungt att sitta här hemma och känna sig hjälplös, jag har sökt jobb, jag har varit på intervju men jag har inte fått det. Jag vill verkligen flytta hemifrån nu, även om det bara hade varit några kilometer bort. Men jag behöver en nystart, jag behöver energi till att göra nyttiga saker. Fan nu blev det negativa längre än det positiva, men mina tankar är många. Jag hoppas att jag verkligen kan må bättre om några dagar, men nu när jag är hemma så är jag nere på botten i mina tankar. Varför jag valde att skriva ner allt det här på bloggen är för att jag hoppas att jag kan må bättre efter det. Att få saker och ting ur sig är alltid bättre än att gräva ner sig i det när man sitter hemma.

Slutsats: missförstå mig rätt nu, jag har haft några sjukt bra dagar med mina absolut bästa. Det har varit underbart att komma iväg en stund och bara tänka på annat. Tack till er, ni är bäst!

Kommer lite bilder som avslutning på mitt kanske längsta blogglinlägg såhär långt. Ha det bra nu alla, tro på lyckan för det ska jag försöka göra.

/ M.


 

ROADTRIP PÅ G.

Shuee brä! Jaha söndagskväll som spenderas med Robin och Alex i Strängnäs! Fina grejer, förutom att just i detta nu har jag skit tråkigt för dom två sitter och nördar lol.. Typ världens tråkigaste dataspel, fuck. Så tänkte att jag säger hej till bloggen innan jag begär att vi gör nått kul!! Till rubriken då, imorgon åker jag, Robin, Alex, Yami och Johanna på roadtrip! Kommer bli awesome, första stoppet är Motala! Vi ska umgås, tälta, dricka alkohol och bara ha det skit bra tillsammans och det lovar jag att vi kommer ha! Så min vecka är fullproppad med roligheter innan det bär hem till Gnesta igen. Nä nu ska jag tvinga dom ut på en promenad eller något kul! Helvettiii. Vi hörs i veckan bloggish :) puss! / M.

UPPDATERING TILL ER.

Hej kompisar!

Som jag skrev så skulle jag ju blogga från Arlanda som ett hejdå innan jag åkte till Turkiet, jag är ledsen.. jag glömde helt bort det! Kom på det när jag satt på flyget och då hade jag ingen mottagning. Det sög lite, men ska uppdatera er om resan och allt annat som händer. 

Resan var klockren, tillsammans med Rhodos den bästa jag gjort. Bodrum var galet, party varje natt 110%, precis som jag gillar det ;) träffade två grabbar från Jönköping Patrik & Kim som var riktigt sköna. Så det vart verkligen party hela veckan, lagom sliten var jag när jag kom hem sen. Men det var värt det, träffade väldigt många nya människor och levde livet bara. Tänkte inte på några problem, jag körde bara och det var underbart. Resa är verkligen något man borde göra varje år, men sen kostar det ju pengar också :/ haha som allt annat.. 

Till det som händer nu då, på måndag planeras det att åka på roadtrip med fina vänner. Motala ska bli första destination och sen får vi se. Just nu verkar det lite jobbigt med den, då folk droppar och det är ju inte bra. Jag hoppas verkligen att vi åker på måndag, för jag behöver komma bort. Är så trött på allt här hemma, är lite kris hemma just nu också. Med föräldrar och sånt skit, ja ni vet.. Det är inte lätt alla gånger! Så skulle verkligen vara skönt att komma bort ett par dagar. 

Ha det bäst, lööööve! 

/ M.

BILDER FRÅN TURKIET