'

Om 10 år vill jag titta tillbaka och le.

RUBRIK SAKNAS.

Hej igen!

Gillade ni mitt mobil inlägg? Det var sjukt nice att blogga från telefonen, jag som hade bestämt mig från att aldrig skaffa en blogg från första början. Men här sitter jag, hej hej hemskt mycket hej! 

Det är ändå jävligt kul och jag har bestämt mig själv för att om även jag har 10 läsare kanske, jag vet inte.. Så ska jag blogga för mig själv, alltså så jag kan läsa den typ om några år. Därför måste jag vara mer aktiv, har någon ett bra förslag på vad jag kan blogga om istället för bara min vardag som inte alltid är så jävla intressant, kommentera eller något så jag kan skriva om något kul! Vem vet, jag kanske blir hyper aktiv på det här, haha.. 

Men jag lovar, mer aktiv ska jag bli. Dåså, tisdag kväll, vilket betyder att det är 2 dagar kvar tills jag ska gå på planet mot Turkiet, en vecka i Bodrum! Awesome, all inclusive för första gången! Kommer dricka så mycket bärs så jag inte vet vad jag heter typ, mohaha! Så imorgon är det ledigt för packning m.m. ska även tvätta bilen och handla något behövligt att ta med sig, klädermässigt alltså! Jag är skit taggad men det känns lite overkligt, har inte resfeber eller någonting, har ju varit i Sverige så gått som sen jag kom hem från London 2010, ska bli skönt att lämna Svecia en vecka i alla fall :) 

Nu ska jag snart ut till tennishallen för kanske sista gången i Gnesta, ska ju nämligen sluta jobba som tennistränare och börja om i en annan stad, förhoppningsvis är första anhalt Västerås i början av Juli! Kommer sakna tennisen något men är samtidigt ganska trött på det. Så lönepapper ska in idag plus skriva lite närvarokort. Vi hörs igen på torsdag, kanske bestämmer mig för att blogga från Arlanda. Japp så blir det, nästa gång jag bloggar är jag alltså på plats på Arlanda, galet bro! 

Aja puss nu heejss

/ M.

ERROR... JAG HAR INGA BILDER KVAR PÅ DATORN SÅ NI FÖR NÖJA ER MED TEXT!

MOBILBLOGGAR.

Tja babes!

En ursäkt till att jag inte bloggat på senaste tiden kommer här: min dator är sönder ( jag får dock tillbaka den imorgon ). Det har fan varit jobbigt utan dator med tanke på att jag har så mycket shit på den som jag är beroende av! Bara känslan av att lägga sig och kolla på vilken film man vill på kvällen. Aja imorgon är du här igen baby <3

Nu ska jag snart åka och plocka upp tennisgrejer, imorgon är det idrottsskola i 2 dagar, mitt sista jobb inom tennisen innan jag slutar. På onsdag ska det packas och på torsdag drar vi till TURKIET!! Underbart ska det bli!

Nu ska jag göra annat, vi hörs innan torsdag! Det lovar jag :) puss

/ M.

Slänger också upp ett par bilder, enjoy!

FAN FÖRLÅT VÄNNER..

Hej!

Jag ber om ursäkt för den otroligt dåliga uppdateringen. Har bara inte haft tid och en del andra anledningar så som... brist på vad jag ska skriva typ! Hoppas ni tyckt mina tidiga inlägg varit okej? För här kommer en uppdatering om vad som hänt i mitt liv. 

Dåså vart ska jag börja, har i princip varit upptagen varje helg från valborg, det är kul! Det är så jag vill leva, fullt upp och mycket fest med mina älskade vänner. 

Är ni med nu? Nu kör vi! 

Valborg 30 April: Spenderades faktiskt med familjen i Gnesta efter att nyligen kommit hem från Norrköping. Det var skönt att få en dag bara med familjen, grilla och sitta ute eftersom det var så jävla härligt väder! Big ups på det! 

5e Maj, KRYSSNING: Japp det blev kryssning med familjen och en annan familj! Väl på kryssningen så träffade jag en polare från Gnesta, så det blev riktigt lyckat! Nog den bästa kryssningen jag någonsin varit på, fest hela natten! Somnade full som fan runt 4 på natten, men så ska det va! Tror jag började dricka öl runt 3 på eftermiddagen med pappa, försökte hålla hans tempo och lyckades faktiskt tills 8 snåret när han började snapsa alldeles för snabbt, jag skulle hamnat under bordet så där var jag tvungen att lägga ner. Men haha fan vad kul allt var, otroligt lyckat som sagt! Hoppas på en kryssning under sommaren med vännerna! 

11e Maj, fira Johanna 20 år i Nyköping: Blev en sen födelsedagsfirande för Alex's flickvän, Johanna! Men vi hade en as bra kväll trots det, de negativa var väl att vi drog från Hamnen så tidigt! Där hade vi endå roligast, när vi kom till Skavsta så dog det ut! Men en läxa tills nästa fest, att köra en hel kväll i Hamnen om vädret tillåter såklart! Johanna var nöjd och det var det viktigaste, jag hade också riktigt kul och det var härligt att träffa alla som man saknat och inte träffat på ett tag, framför allt Yami! Min bääästiz

19e Maj, Västerås & fira farfar: Helgerna fortsätter alltså upptaget, men som sagt det är så jag vill ha det! Vi trippade till min hemstad, Västerås! Hade en härlig helg utan alkohol, vilket kan vara bra ibland när man heter Marcus Söderberg ;) Farfar fyllde och det blev en lördag, söndag där! Brukar vara lugnt och det var det även den här gången, men ganska nice att ta ett break från festandet faktiskt! 

25e Maj, MOTALA MED BOYSEN: & så till partyhelgen! Motala är en stad jag gillar, väldigt skönt folk där! Jag, Alex och Robin drog på fredag och kom hem på söndag! Väldigt lyckat, lite små strul här och där men inget som störde! Det var helt klart värt det, awesome! Vi hade vip på krogen på fredagen, jag satt mest där och drack upp alla drinkar, haha ;) full vart man! Shottade både mintu och explorer! Även drack en massa bärs, fan vad jag älskar att festa! På lördagen skruvade vi inte ner tempot direkt, vart ganska lugnt fram till 4 då jag och Dario började spela FIFA! Vi gjorde upp regler att om man förlorade, släppte in mål eller drog på sig kort så fick man shotta! Självklart fick JAG shotta mest, runt 10 shots vart det innan vi drog ut på en uteservering och fortsatte dricka! Tror jag drack mer på lördagen men trots det var jag ganska fräsch på söndagen, festar jag för mycket? Haha som sagt, GRYMT LYCKAD HELG! TACK MOTALA, JAG KOMMER TILLBAKA!

1a Juni, Nyköping med bla Yami & Hasse: Hasse tar studenten på fredag och sista helgen med gänget på Skavsta blev det på fredagen! Lyckad kväll självklart trots att JAG var nykter ;) tro det eller ej! Vart först Skavsta för spel och grillning! Sen mot kvällen satt vi oss i bilen och drog ut på krogen, men det suger verkligen balle att dansa och vara nykter! På fredag ska jag ta igen det! Tror alla hade en kul kväll och det var roligt att se, jag hade det också kul! Krogen är oftast nice fakitskt, alla är oftast glada och det är bara att köra! Dom som knasar och drygar åker ju ut eftersom det är vakter typ överallt! Tack alla medverkande för en bra kväll, tagga fredag!!!

8e Juni, HASSES STUDENT NYKÖPING!! Nästa stopp, på fredag tar Hasse studenten och jag ska vara där och fira med honom! VI SES I DIMMAN OCH GRATTIS BROOOOOOOOOR!

Sådär hoppas ni hängde med nu, på fredag börjar ju även Fotbolls EM! Tummen upp på det (y) och om 16 dagar nu så åker jag en vecka till Turkiet med familjen, också tummen upp (y)!
Måste skaffa mig ett jobb dock, det är de jobbiga just nu!

Aja godnatt på er kompisar och nu kör vi!

/ M


Jag och Alex utanför Pizza Hut Norrköping!


HEJ


Robin, Alex & Jag från Johannas firande!