'

Om 10 år vill jag titta tillbaka och le.

8 ÅR AV SAKNAD.

Vill bara skriva att jag saknar dig mormor, det är idag 8 år sedan du lämnade oss. Du var en väldigt bra människa och jag hoppas att du har det bra där du är nu. Jag tänker på dig ofta, tänker på döden ofta oavsett, mest på kvällar och nätter. Men som sagt, du finns alltid med mig mormor och jag saknar dig verkligen jätte mycket.

Jobbiga tider nu, snart hela två veckor sedan farmor lämnade oss också, det gick alldeles för fort där. Jag saknar även dig farmor och jag hoppas att du har det bra där du är.

Nej nog med deppiga saker nu.. Ska försöka sova, får se hur det går.

/ M.

FAN VAD TIDEN GÅR.

Tjena tjabba hallå!

Klockan slog precis 00.00 och detta betyder den 27 december, alltså torsdag redan denna vecka. Tiden går fan för fort ibland och dem säger att den går bara fortare ju äldre man blir.. Skrämmande!

Jahapp har nyss kommit hem från en trevlig filmkväll hemma hos Frida och Jennie, kollade på Taken 2 och snackade skit. Tummen upp på det! Igår var jag även där och drack, spelade sexspel och hade allmänt trevligt. :)

Saker som kommer nu då, denna torsdag ska jag åka till Skärholmen med Rickard för att handla lite shit inför nyår, eller en skjorta ska inhandlas. Lite sådär tveksam till hur mycket folk det kommer vara där imorgon och hur utplockat det kommer vara, dessutom har jag tänkt att åka mitt på dagen eftersom jag är trött på morgonen, haha blir intressant! :)

Till helgen kanske jag ska hjälpa en kompis kompis att flytta och på nyårsafton ska jag befinna mig i Stockholm med bland annat Alex och Robin, blir säkert nice :)

Jaja snart 2013, counting down! Nu ska jag spela eller kolla på mer film, känner mig allmänt lat.. Kanske borde träna lite grann också! Märker vi!

Godnatt så länge

/ M.

FÅR VÄL SÄGA GOD JUL DÅ.

Hej!

Jaha då var det julafton igen, den 20:e för min del. Firar jul hemma i år med mamma, pappa och Rickard bara. Blir hur skönt som helst :) Hoppas ni alla får en bra julafton för det ska jag ha, även om det är lite samma sak varje år så gör man det ju bara en gång om året och traditionerna är till för att hållas!

Kan bara dra en jämnförelse till tennisen där, i Wimbledon till exempel så har man spelat med vit dress så länge som turneringen har pågått och det är väl en cirka 100 år. Så när man har traditioner ska man se till att ta vara på dem tycker jag :)

Jaja har nyss sett klart filmen "fire with fire"! Jävligt bra faktiskt, kan rekommendera den :) men nu ska jag avrunda med lite hem till midgård innan det är dags att sova.

Det var allt för denna gång, ha det så bra och god jul på er!

Puss

/ M.

SSK 4-3 VÄSTERÅS.

Hellou!

Happ då har man varit på hockey igen, för första gången på jävligt länge dock. Som rubriken visar så såg vi Södertälje mot Västerås. Självklart håller jag på de sistnämnda eftersom det är där jag är född, men tyvärr så blev det förlust på straffar. Orättvist om jag får säga det själv, Västerås var betydligt bättre än Södertälje. Men men shit happens.

Annars ser veckan lugn ut, inte några planer alls före julafton på måndag, ska handla julklappar på fredag haha.. Ute i sista minuten som vanligt! Juste måste köpa ett nytt halsband också, tappade mitt i lördags.. Btw så älskar jag smycken, haha alltså det låter gay men smycken som passar till män, jag är trots allt en man som gillar kvinnor. Så det ska fixas :) både ett halsband och en kvinna någon gång, fingers crossed!

Nej nu blir det en lugn kväll, måste hitta på något kul att göra. Annars blir det en trög natt, hatar att ha svårt att sova.. Jaja, godkväll på er goa människor!

Puss

/ M.

JAG KOMMER ATT SAKNA DIG.

Hej igen!

Ja vart ska jag börja, har haft ett par sorgliga dagar, min farmor gick bort natten till i lördags.. Känns helt overkligt, för en månad sen var hon här och firade att jag fyllde 20 år och nu är hon borta.. Jag kan inte för en sekund förstå det och jag tror inte att jag kommer att förstå det på ett bra tag. Jag älskade såklart henne, hon var familj och jag bryr mig till det yttersta om min familj. Kommer kännas overkligt väldigt länge, men det här är ju livets gång.. Människor kommer och människor går tyvärr.. Men det ska du veta farmor, om du kan se mig eller läsa det här nu så ska du verkligen veta att jag kommer att sakna dig så mycket! Men jag hoppas att du får det bra nu. Hälsa mormor från mig också. Vila i frid älskade du!

Får flashbacks samtidigt, för 8 år sedan den 28 december 2004 så dog min mormor och nu den 15 december 2012 så går alltså min farmor bort. Tung jul väntar på nytt, men hoppas som sagt att ni får det bra tillsammans på andra sidan!

Det var allt för denna gång.

/ M.