'

Om 10 år vill jag titta tillbaka och le.

VI DRAR DIT PALMERNA BOR.

Jahapp, ligger just nu i sängen och funderar på framtiden. Tänkte slänga in ett blogginlägg nu, sen sätta på en film att somna till. Skönt att bli trött såhär "tidigt" haha.. Har vant mig vid att gå och lägga mig sådär vid klockan 4.00 - 4.30 och gå upp 13-14 tiden. Kanske kan somna någon timma tidigare denna natt, så vi går mot bättringsvägen :)

Till framtiden då, sitter och pumpar Medinas låt, där palmerna bor. Känns som att jag är en kille som skulle vilja bo där palmerna bor om ni förstår vad jag menar. Utomlands alltså, inte i detta sega Sverige som jag lärt mig att vara anti de senaste åren! Hörde om en kille från Södertälje trakten tror jag, som jobbar i Magaluf på "Grabbarna Grus Beach Club" något sånt, kommer inte ihåg exakt. Han jobbar som bartender och levde i princip semester livet, alltså de här ultimata, sen tjänade han bättre än bartenders i Sverige. Så fatta den, typ festa och chilla vid poolen och samtidigt jobba, låter fan för bra! Men vet samtidigt inte, måste fundera och kolla runt på olika möjligheter, vad det kan kosta osv. Vi får se, har en del idéer som snurrar i huvudet just nu, vilket är bra :)

Jag vet att jag snackade om att jag skulle börja plugga i förra inlägget och det är ett alternativ som står kvar. Men måste kolla över lite andra saker först, dels så lär jag ju utbilda mig till bartender och då "pluggar" jag ju ändå vidare liksom haha :) life is complicated!

Nej nu ska jag slå på en film och sen soooova! Hoppas ni mår bra och får en bra fortsatt vecka :)

Puss och godnatt!

/ M.

UPCOMING WEEK.

Dåså tänkte dra en uppdatering om den kommande veckan. Känns som om jag har lite skrivtorka, inte det här riktiga flytet jag brukar ha när jag skriver första bokstaven i mina inlägg så brukar allt bara flyta på och bli hyfsat bra :) hoppas jag iallafall?? haha..

Måndag-onsdag har jag inga planer mer än att börja kolla runt på olika utbildningar eller jobb! Yami tipsade om några bra sidor så tänkte checka dom :) Har bara inte haft motivationen att göra något "nyttigt" den senaste tiden. Bara suttit av en del dagar, spelat, kollat fb och tråkat. Måste få den där tändningen jag fick av Eskilstuna så ska allt nog lösa sig för eller senare!

På torsdag åker jag till Strängnäs iallafall, krökar med Alex och hjälper hans pappa och Tina att flytta! Blir skojjigt, ska biffa upp mig och bära allt jag ser :D hahaha! Nej men det blir sweet, så åker jag hem på lördag eller nått. Sen får vi se vad som händer med allting, jag lever lite i de ovetandes värld just nu! Allt kommer säkert komma jävligt impuls och jag har inte koll på så mycket saker. Men wtf, jag ska leva i nuet och göra det på mitt sätt :)

Det var allt, ha det så bra alla!
Puzz jao

/ M.

TORSDAG.

Jaha redan torsdag och halvägs igenom Augusti, är det bara jag som tycker att tiden går lite för fort ibland? Man får stanna upp och tänka efter vad som egentligen händer runt om en, så känner jag ofta. Att fan vad hände då, vad gjorde jag då, vad sas det då osv! Men jag vet inte, jag kanske börjar bli gammal haha, det sägs ju att tiden går snabbare när man är äldre.. Men vafan jag är ju inte ens 20 år haha ;)

Ja denna torsdag och helgen kommer i princip spenderas hemma bara tillsammans med lillebrur. Ikväll blir det en massa filmer och bara skitsnack. Min bror är ändå för jävla bra ibland :)

Nehe jag ska inte sitta här och bli långdragen, ha det bra alla!

Ska du ha en stänkare?

/ M.

Jag och bror i Turkiet, saknar det något fruktansvärt mycket! 

DAGEN EFTER..

Hej!

Tänkte dra en uppdatering om igår och om livet. Kommer bli ett av de jobbigaste inläggen hittills att skriva. Fuck it, läs om ni vill som sagt, ingen tvingar er!

Jag hade sett framemot en kräftskiva med släkten igår, allt började bra precis som förra året. Men sen när en del hade fått lite för mycket alkohol i kroppen så började diskussionerna flöda. Jag och Conny hamna i ordbattle om jobb osv. Helt plötsligt får jag höra att jag får skylla mig själv att jag inte har något jobb, jag lackar ur såklart. Ska inte gå in på detalj helt, för det är jävligt känsligt. Det vart skit av det hela, jag vart deppig som fan. Ringde Alex för att prata av mig lite. Men skitsamma, kvällen blev sämst till slut, allt bara blev skit. Jag var inte full, jag var besviken, jag är besviken. Jag orkar inte ta skit, jag gör så gott jag kan, men känner mig så otroligt hjälplös, att vara arbetslös i dagens samhälle är fan inte enkelt, jag funderar på att gå under jorden ett tag. Det är äckligt jobbigt, jag kan inte ens prata om vissa grejer med mina bästa vänner för att jag inte vet hur jag ska formulera mig, det är för jobbigt helt enkelt. Jag har varit helt borta hela dagen idag, ingen ångest, mer att jag mår dåligt av att vara jag. Funderingarna har gått fram och tillbaka, om jag inte får svar på jobb inom de närmsta veckorna så ska jag plugga vidare, nu är det slut med att sitta hemma. Jag måste leva ordentligt. Så ser det ut just nu, varför jag skrev att det här kommer bli det jobbigaste inlägget för mig att skriva är för att det är så känsligt, så privat men jag måste ändå få ur mig det. För jag brukar må bättre efter att ha skrivit av mig de värsta liksom. Jag antar att jag är en dålig människa, men så är det bara. Jag har slutat tro på mig själv, förlåt för att jag typ är världens deppigaste kille på planeten, men fuck it, fuck it all!

Att det en dag kan kännas så bra och sen en dag kännas så jävla dåligt.

Over and out..

KUL ATT SE ATT SÅ MÅNGA LÄSER.

Har haft otroligt höga siffror den senaste tiden, tack alla som läser min blogg! Oavsett om jag är jävligt bitter mellan åt så känns det bra att det iallafall finns en del som läser eller sluddrar igenom mina inlägg, stort tack till er!

Sitter just nu i Strängnäs och chilldricker med Alex, har det jävligt bra just nu! Behöver verkligen sånna här dagar varje vecka, då jag kan glömma all skit. Det känns så bittert när jag sitter hemma, jag behöver verkligen gemenskapen, snacket osv. Jag har otroligt fina vänner i mitt liv, jag har en fantastisk familj och jag har en lugn tillvaro. Jag älskar er alla som betyder otroligt mycket för mig, ni vet vilka jag menar. Ikväll ska vi chilla och snacka skit, det gör vi allra bäst, men dock så börjar jag känna att jag behöver närheten. Jag behöver en tjej verkligen, jag vet att jag har tjatat om detta väldigt länge men det är verkligen något som känns aktuellt. Jag har förfan börjat kolla på romantiska komedier, WTF? Jag har aldrig varit en sådan som varit beroende var närhet, men just nu måste jag erkänna kära vänner att jag är beroende av någon hela tiden. Så fort jag varit borta och haft folk runt om mig så blir jag helt tom så fort jag sitter själv. Ja ni ser ju själva, jag behöver det där. Men det är förmodligen tillfälligt, jag har ju aldrig behövt det förut. Jag har klarat mig själv, och jag har aldrig känt att jag ens velat gå in i ett förhållande. Men fan tiderna går fram och tillbaka, jag vet inte ens vad som händer nuförtiden. Jag ville ha framtiden klar för mig när jag slutade skolan, men det hade jag inte. Inte för fem jävla öre och jag känner mig ibland som en förlorare. Men sen känner jag mig som en vinnare omkring mina bästa vänner, men dom får mig att känna mig bra och det är en otrolig känsla. Som sagt, jag älskar er alla som verkligen hjälper mig framåt, som finns där och är så jävla bra. Jag kan ju ha druckit lite nu och får ur mig mer än vanligt, men fan, det är såhär jag känner for real, varför inte dela med mig till er?

Jag är en upp och ner människa, ena stunden är jag hur jävla glad som helst och andra stunden kan jag hata mig själv och allting. Samtidigt så saknar jag den gamla goda tiden, känns som jag börjar bli gammal och tappa allt det där. Jag vill hitta tillbaka till glöden jag hade i 2:an, 3:an på gymnasiet. Jag saknar dom här Skavsta festerna, jag saknar dom galna krogen rundorna. Nu sitter jag här och blir långdragen igen och det ber jag om ursäkt för. Jag är inte missnöjd med min tillvaro nu för tiden. Jag hoppas att planerna går bra och går framåt. Så jag klarar mig, kände bara för att återigen skriva av mig, som jag ofta gjort med dig gamesetmatch.blogg.se och fan vad det har hjälpt mig i mitt tänkande. Så tack till alla läsare för att ni verkligen klickar in och kikar och tack till bloggen för att du finns och för att jag kan skriva av mig. Nu ska jag fortsätta dricka med bästa Alex, ha en bra kväll alla! Puss och Kram!!

/ M.

...............................

Everytime we're touching, every time we're kissing,
You're the one I Imagine, you're the one I Imagine
Everytime she holds me, I'd rather be lonely
You're the one I Imagine, you're the one I Imagine
It should've been us, It could've been you
It would have been love, with a perfect view
Everytime we're touching, every time we're kissing
You're the one I Imagine, you're the one I Imagine

Och nej jag är inte kär, jag är bara fundersam! Och jag är inte kär i mig själv eftersom jag lägger upp en bild på just mig själv, jag kände bara för att göra det!
 
/ M. 

MEN JAG ÄR LYCKLIGARE NU.

Hej blogg min vän!

Tänkte uppdatera om helgen, om livet och allting som händer nu för tiden.

Helgen först då, redan i tisdags/onsdags när jag fick reda på att Yami skulle ut på krogen och bli firad i Nyköping så ville jag dit. När vi pratade om det första gången så kändes det svårt med tanke på sovplatser först och främst. Så jag sa att jag inte kunde komma men att vi skulle hitta på något denna vecka som kommer. Men bra som jag är ibland haha, så började jag kolla runt och komma på idéer om hur jag skulle lösa detta. Under torsdagen var det i princip löst, Fredrik skulle köra så att jag kunde överraska Yami på krogen. Det blev kloooockrent, var tvungen att kolla runt med lite folk så att Yami fortfarande skulle ut på Mike's, fixade bästiz-halsband och begav mig till Nyköping för en grym kväll. Allt var awesome, Yami var glad och allt blev lyckat, så skit nöjd med idéen och om kvällen, grattis ännu en gång till dig Yasemin, den bästa vän man kan önska sig :)

Lördagen spenderades lugnt och stilla hemma med mamma och pappa, vi grillade och kollade en hel del på OS. I övrigt har helgen varit otroligt lugn förutom fredagen då, men skönt det. Nu är jag också i princip pank och kan knappt göra något förrän i slutet på Augusti, eller skulle det dyka upp något så löser jag det :)

Nu blir det ett par filmer att somna till, imorgon ska jag försöka göra lite vuxen grejer, som att till exempel kolla runt på jobb. Wish me luck, jag kommer att behöva det :/

Sovgott babes! :*

/ M.

Inte för att det har något med inlägget att göra men är jävligt imponerad av denna herre, så jävla snabb. Usain Bolt är en fantastisk idrottsman! Något under Roger Federer men väl däruppe! 

GRATTIS BÄSTIZ!

Idag är det en speciell dag, för Yasemin Yigit blir 20 år idag. GRATTIS BÄSTIZ!!!!

Att ha en vän som alltid lyssnar, en vän som alltid förstår en, en vän som alltid finns där, en vän som har ett hjärta av guld. Det mina vänner, det är det inte många som har men det har jag, Yami är en fantastisk människa. Jag vet inte hur man kan säga det med andra ord, men det känns så bra att ha henne i mitt liv. Och det känns så bra att jag vet att hon stöttar mig, lika så som jag stöttar henne! Så ännu en gång, ett stort grattis Yami! Hoppas du får en otroligt bra födelsedag :)

MEN OM DU BJUDER MED MIG HEM SÅ LOVAR JAG ATT DU KOMMER SKRIKA MITT NAMN.

Kl. 14.20, Onsdagen den 1 Augusti 2012, Marcus Söderberg har en konstig känsla:

Ja som jag lovade igår så kommer inläggen nu mera bli lite mer positivare än dom varit ett tag. Varför jag valde att skaffa blogg var för att det skulle vara mycket depp, skriva av sig liksom. Det är så mycket lättare att skriva ner sina tankar än att berätta dom. Jag tror inte att jag är ensam med att känna så.

Anyway, idag händer inte så mycket som den senaste veckan har sett ut, i princip inte gjort ett skit. Därför fick jag ett infall om att dricka alkohol idag, det är ju ändå lill lördag, i slutändan tror jag inte att jag kommer orka för jag sov 06.00-12.30 inatt eller vad man ska kalla det. Inte den bästa tiden på dygnet att sova kanske, så just nu känns det som om jag har blivit överkörd av en lastbil, sen dränkt i bensin och sen att någon har lagt mig på grillen, grillat mig och ätit mig, känner mig inte levande haha..

Aja nu ska jag duscha eller spy eller spela tennis eller nått!

Ha det gött

/ M.