'

Om 10 år vill jag titta tillbaka och le.

MANGE BJUDER. HAHA SUCK!

Hej hopp!

28 December är ett sorgligt datum i mina ögon, idag är det 7 år sedan min mormor dog. Hon stog mig verkligen otroligt nära, hon var en fin människa och unik. Hoppas vi ses den dagen det är min tur att säga hejdå! 

Idag är det onsdag då, bara fåtal dagar kvar till nyår! Iår är det väldigt obestämt vad jag ska göra, ser ut som om det kan bli en tripp till Motala iår, vilket skulle vara jävligt kul! Men har lite andra alternativ så vi får se vart jag till slut hamnar :)

Imorgon ska jag till Stockholm med mamma och handla massa grejer, ska bli nice att komma ifrån Gnesta. Hatar den här jävla hålan!!! 

Till rubriken, satt hemma hos Simon med Lucas & Jakob och lira FIFA idag, så körde vi sönder "Mange bjuder" låten, så nu sitter den på hjärnan, haha aja.. Dags för soffhäng i min one piece hela kvällen! Börjar nämligen bli sjuk.. Bra tajming (y)

Pusss

/ M.

BILDER FRÅN JULAFTON.


Jag & Lina


Pappa & Noel 


Haha jag & Noel leker med en Iphone ;) 


.


Mami <3


Tomten kom trots allt... :)


Haha som sagt!


Haha!! 


Julbord, öl & nubbe! Mumma :) 


Jag & Papi <3


Juldagen hos bror m. familj! 


Det var allt, tack alla för en bra jul :) Nu tagga nyår, pusss

/ M. 

JULAFTON.

hEYY!

Happ igår firade jag min 19:e julafton, den spenderades iår i Enköping hos min syster med familj. En bra dag blev det, lite för mycket håll igång ibland (hon har två barn)! Haha men det var bra överlag. 

Jag hade tydligen varit snäll så fick paket av tomten :$

OnePiece
Adidas väska (svart, gul text)
"Jag är Zlatan"
Scarf (två st, en röd och en svart)
Presentkort på IKEA (värde 200 kr)
OCH GIVETVIS: PENGAR!!!!

Och såhär på juldagen verkar det ju vara tradition att dra ut på krogen i Nyköping men jag dissar det iår också, blir en kväll hemma i min one piece med min fina familj och sen tänkte jag lägga mig i sängen och ta mig an "Jag är Zlatan" boken, jävligt förväntansfull! 

Veckans planer; 

Måndag: Middag på kolgrillen i Gnesta med familla! 
Tisdag: Möte med Martin angående tennisåret 2012! 
Onsdag: Lugn xbox dag, gillas starkt! LÖN OCKSÅ!
Torsdag: Stockholm med mamma, skor, jeans & skjorta ska inhandlas och även present till min far som fyller år i Januari! 
Fredag: Värma upp för nyårsafton, kanske krogen? 
Lördag: NYÅRSAFTON! Spenderas på vattnet iår, hey ho let's go fucking 2012!


Lägger upp bilder i det här inlägget från julafton sen också så ni veeet!

TACK FÖR MIG OCH VI HÖRS I VECKAN!
PUSSSSSSSS

/ M.

DAGEN FÖRE DOPPARDAGEN.

Hej!

Först & främst, sorry för att det har gått över en vecka sedan jag sist skrev. Har haft fullt upp med jobb den senaste veckan. Jobbar just nu hos pappa i Stockholm, något som är bra för mig. Kommer in bra cash och jag kommer från Gnesta ganska mycket. Så det blir lön i mellandagarna så då passar jag på att ta en shopping-sväng när det är mellanddagsrea och allt (y). Sen är nyår klart nu, blir en kryssning med familjen iår. Känner att det känns bäst efter ett väldigt jobbigt halvår. 

Så idag den 23:e December, alltså imorgon julafton. Känns inte ens som att det är så, vädret ute är ju urtrisst men skitsamma. Imorgon åker vi till Västerås och firar jul hos syrran m. fam. Blir skönt, dels att ännu en gång komma ifrån Gnesta och sen känns det bra att våran relation är bra igen. Det trodde jag aldrig att den skulle bli om jag ska vara ärlig! 

Till sist, jag saknar mina vänner otroligt mycket, vi ses alldeles för sällan. (ni vet vilka ni är). 
I Januari får vi se till att ses igen & vi alla borde ses mycket oftare helt enkelt. 

God Jul önskar jag er, vi hörs i mellandagarna! 

PUSS 

/ M. 

SÅ JÄVLA TRÖTT PÅ ALLT SKIT.

Hej!

Nu kommer det komma ett depp inlägg för att jag behöver verkligen skriva av mig. 

Nu kör vi, vill ni inte höra min skit så sluta läs nu..
Jag är 19 år gammal, jag är trött på livet, jag är sjukt irriterad på skitsnack & jag vet helt enkelt inte vad jag ska ta mig till. Men 1 sak som jag hänger upp mig extra mycket på, det är som om jag vore tvungen att tycka om en av mina (f. d) närmsta vän's flickvän, jag respekterar henne och jag tycker hon är okej, jag tycker absolut inte illa om henne och jag har inga problem att umgås med henne. Men det räcker tydligen inte, jag kan inte tycka om alla i hela världen... Nu är du skit arg på mig & jag är detsamma på dig kan jag säga och att du är så förbannat dum att skriva på facebook och nämna mitt namn plus massa grejer. Kan du inte ta det till mig direkt så tycker jag att du ska fundera på att stänga igen käften och hålla den stängd tills du har mod nog att ställa dig face to face med mig och säga rakt vad du tycker. Du behöver inte ta kontakt med våra gemensamma vänner för att jag sa att det var flera som tyckte att du borde kanske skärpa till dig lite och att du har förändrats. Jag har inte nämt några namn, men allvarligt talat.. Nu räcker det med din skit, skärp dig eller dra.

Snabbfakta om mig;

Namn: Marcus "Roland Anders" Söderberg
Ålder: 19 år Födelsedatum: 1992-11-11
Bor: Gnesta
Hemstad: Västerås
Längd: 183 cm
Vikt: 67 kg
Familj: Mamma, Pappa, Rickard, Carola m. fam, Conny m. fam, Farmor & Farfar
Vänner (närmsta): Yasemin, Hasse, Fredrik, Robin, Jimmy
Civilstatus: Singel & jävligt nöjd med det
Vad jag gör om 10 år: Bor absolut inte kvar i Sverige & förmodligen jobbar och festar på annan kontinent. 

Tack för visat intresse! 

/ M.


VECKAN HAR NÅTT SIN MITT.

Heejjj!

Ligger i sängen och har precis kollat klart på "The Transporter" en go gammal klassiker som verkligen är värd att se igen, blir att kolla 2an & 3an imorgon också. Riktigt grymma filmer. Så efter filmen så kom jag på att klockan var efter 03:00, vilket också betyder att det är Onsdag idag, halva veckan har gått. Sköööööönt! 

Det är alltså 2 dagar kvar tills Fredag och vad händer då? Jo, Nyköping med mina saknade vänner, fira Nette som fyller 18 år, graaaattiiiiss i förskott! Jag är taggad till tusen, även fast jag bara har drygt 650 kr kvar att leva på denna månad, men det ska inte stoppa mig på fredag, hey ho let's go! 

Nu ska jag försöka sova, inte bra att jag gör om dygnen så in åt helvete.. Usch, klockan 1 har jag gått upp 2 dagar i rad nu, får se om jag gör något bättre när jag vaknar igen om några timmar. 

Imorgon ska jag förmodligen söka jobb på O'learys & sen jobba på kvällen. Onsdagar är jävligt goa ändå! 

Godnatt babes

/ M.


Bjuder också på en riktigt gammal och skön sommarbild, kan behövas i detta vintermörker..

KÄRLEKEN GÖR ONT & DET KOMMER GÖRA ONDARE.

Hej!

Sitter här klockan 21.30 en söndagkväll och undrar vad helgen tog vägen, den var värdelös. Jag har inte gjort mycket mer än att handla julklappar och vara hemma och slappat. Nu är alla helger i heeeela December uppbokade, nice (y) 

Till rubriken - som jag berättat förut så har jag träffat en tjej. Hon är bra, bättre än alla andra jag träffat. Men samtidigt gör kärleken ont. Jag är helt enkelt livrädd för att bli sviken, det är en stor grej. Varför är jag det då? Jo för att jag har blivit sviken förr och sen dess har jag otroligt svårt att lita på folk. Men jag måste ändra på det, jag måste ge alla en ny chans. Jag tycker om den här tjejen så sjukt mycket, hon är den viktigaste människan på jorden för mig! 

Nu ska jag ta en lugn söndagkväll, planera in lite onyttigheter med film bara, blir skönt! Sen är veckan fullbokad och även helgen, vill ha fredag nu! Det kommer bli en bra dag, träffa alla saknade vänner igen <3 

Allt för den här gången, big ups! 

/ M.