'

Om 10 år vill jag titta tillbaka och le.

IGNORERAD.

Godkvällen.

Min helg kommer bli jävligt lugn och det behöver jag efter förra helgen som var helt jävla galen. Ikväll ska jag bara lägga mig i soffan och glo på tv hela kvällen/natten lång. Imorgon kommer min bror och hans son på besök och stannar tills på söndag, ruskigt bra. Även så ska jag söka jobb på ICA i Gnesta imorgon, nervös jävel är bara förnamnet, men vore sköna extrapengar.

Nu till rubriken, ignorerad... Jag förstår varför jag blir det av dig, det är så livet går. Jag gräver inte ner mig i det, jag har iaf sagt hur det ligger till och jag är stolt över att jag överhuvudtaget skickade iväg dom där smsen, nu har jag sagt mitt, kastet är hos dig om du vill ha någon kontakt alls med mig. Känns jävligt bra att jag kan bete mig vuxet i  sånna här situationer, att jag vet hur man ska bete sig även om jag inte vill veta det. Jag vill att mitt liv ska vara i USA, bestå av kvinnor, alkohol, vänner och familj. Men så enkelt är inte livet, just to face it!

Nu tackar jag för mig, vi hörs nästa vecka! PUSSSSSS

/ M.

You could be my it girl
Baby you're the shhh girl
Lovin' you could be a crime
Crazy how we fit girl
This it girl


INGEN SÖMN.

Hej.

Då var vi här igen, jag har helt tappat dygnsrytm. Kan inte sova på nätterna, somnar runt 6-7 och vaknar först 13-14 tiden, det är inte okej. Jag vet varför, jag vet vad som håller mig vaken, men jag kan inte ändra på det. Jag är för jävla seg och dålig på att få saker till rätta, jag är för jävla stolt för att inse att jag måste se saker och ting annorlunda, jag är överlag en människa som vet vad han tycker, som visar det och som står för det. Just nu? Är jag inget av det, jag kan inte sätta fingret på vad jag är, känner mig bara ruskigt värdelös för tillfället, har inget jobb och därmed inget liv. Min sömn måste börja fungera normalt, därför har jag bestämt mig, inatt dygnar jag for real, sen blir det att gå och lägga sig i tid imorgon och sen gå upp runt 8-9 för att få tillbaka känslan, jag skulle må så jävla mycket bättre av det. Det är dags att ordna upp ditt liv Marcus Söderberg, du kan inte stå och titta på när det rasar.. Det gäller att ta en legobit och bygga ihop allt, det är du som är ingenjör, det är ditt ansvar ifall tornet rasar eller står kvar. Känner att jag måste titta tillbaka på de gobitar som finns i mitt liv, på de bra sakerna jag faktiskt åstadkommit, som den människa jag lyckats vara och vill vara. Jag skulle kunna gråta över mina misslyckanden, jag skulle kunna ångra mina misslyckanden, men jag gör fan inte det. Det är gjort och jag måste stå för det. Varför inte gå in på tjejer när vi ändå håller på? Det är ju en av de största problemen i mitt liv, en av de svåraste att lösa. Varför misslyckas jag? Vad gör jag för fel? Vad är det som egentligen går snett? Det är mina tankar som jag gärna vill ha svar på.. Jag är för stolt för att inse hur mycket jag har sumpat, jag har även varit den som svikit men jävlar vad jag har blivit sviken samtidigt, jag har tappat en del guldkort i mina dagar, en del tittar jag ofta tillbaka på och undrar varför? En del, är svarta i mitt liv, de finns inte kvar. Jag saknar känslan av närhet och trygghet, jag saknar att höra orden "Jag älskar dig" det kan vara så enkelt?

Släpp det och gå över till de fantastiska vänner och den fantastiska familj jag har, vad fan skulle jag vara utan dom? Utan mina absolut bästa vänner Yasemin, Alexander, Hazbar, Jimmy, Fredrik och Robin, ni är guldvärda. Utan min familj Pappa, Mamma, Rickard, Conny, Carola, Farmor och Farfar, ni är guldvärda.
Sånna här stunder kan jag inte låta bli att sakna min Mormor också, jag hoppas du kan läsa det här från himlen. 7 år har snart gått och jag saknar dig så otroligt mycket, jag kommer alltid att älska dig och hoppas vi ses när det är min tur att säga hejdå.


Nu vart det här jävligt känslosamt, nu har jag verkligen öppnat mitt hjärta för alla er läsare. Men läs om ni vill, det är mina ord och mitt liv, den här gången har jag verkligen delat mycket med er.
Ha det bra
/ M.

VILL SLIPPA DEN SÅ KALLADE VERKLIGHETEN.

Hey babes!

Idag har jag skrivt in mig på arbetsförmedlingen (äntligen), om jag är arbetslös om 3 månader får jag ersättning. Men 3 månader är för lång tid, jag vill lägga undan pengar och jag vill verkligen ifrån Sverige och slippa den så kallade verkligheten bara för 2 veckor åtminstonde.


Min lista på saker att göra kommer aldrig ta slut, det vet jag, min lista och krav på mig själv kommer heller aldrig ta slut, jag är en människa men cp stora krav på mig själv, vilket gör det otroligt jobbigt ibland.
Jag har ängnat kanske 80-85% på den här bloggen åt deppinlägg och varför? Jo för att det är så det är just nu, jag är deppig och det måste man få vara och jag blir bättre av att skriva av mig, vilket man måste få göra. Jag saknar en människa jag i princip aldrig fick chansen att lära känna men jag måste låta det vara annars kommer det att styra hela mitt liv.


Jag avslutar med en bild, en bild som ger mig bokstavlig orgasm, titta & njut!
Enjoy life
/ M.

GALEN UTGÅNG.

Hej igen!

Kanske ska summera helgen nu när jag får tid över och inte är bakfull längre. Vilken jävla galen fredag jag hade, började förkröka själv hemma runt 3-4 sen vid 9 tiden kom Fredrik, Robin och Nathalie för att plocka upp mig. Sen drog vi till Tellus, jag och Robin körde öl och jäger gång på gång vilket är som gift för mig, slutade med att jag blev piss full och en jobbig jävel helt enkelt, ska gottgöra er tre för allt som hände iaf. Man ska absolut inte skylla på något, men min vecka har varit cp dålig och då ska man inte dricka alkohol på det, vilket jag gjorde och nu blev det som det blev. Lördagen spenderades i soffan men vatten och cola plus massa filmer.


Idag är jag fit for fight igen, ska om en stund gå och kolla på fotboll sen äta pizza och umgås med familjen ikväll, jag hoppas på en tusen gånger bättre vecka som kommer nu och att jag kan sova, ta det lugnt och glöööömma! En dag måste det ju ske, nästa gång jag dricker alkohol blir iaf den 14:e Oktober, fast då blir det lite lugnare än i fredags!


Okej, tack och hej leverpastej!
/ M.

Andra galna kvällar jag saknar! <3

Min finaste bästiz ♥

Heeeeej Marcus läsare! :) Det är Yami som gästbloggar lite!

Eftersom jag är bäst så kan jag logga in på Marcus blogg.
Ville mest fatta mig kort och säga; Att du är en sån alldeles unik
och fin människa och hur glad jag är över att ha dig i mitt liv.

Bjuder även på en bild som gör mig helt pirrigt glad i kroppen!

 

Må bäst och peace out! / Yami.

Gym Class Heroes - Stereo Hearts ft. Adam Levine

GÖR DET ONT? AH DET KAN MAN SÄGA.

Hej hallå!

Har upplevt en av de värsta dagarna i mitt liv, inte den värsta men säkert bland top 10-15, har inte visat det utåt vilket jag är jävligt nöjd över. Har tränat, varit med familjen, spelat och bara tagit det lugnt, försökt att få det ur tankarna, det är första gången jag reagerar så när något sånt här händer. Klart när jag läste det så satte det sig en klump i magen, men jag kände det samtidigt på mig, Marcus Söderberg lyckas inte och det är inte första gången det här händer mig. Det gör ont, att bli sviken, att bli utlämnad, att bli igronerad, när allt man gör blir fel, när man försöker vara en bra människa men bara får skit tillbaka. Jag ska försöka ta det som en vuxen människa, men varför hände det? Jo för att jag ännu en gång är för feg för att visa mina känslor, jag får stå mitt kast men varenda gång detta händer så kommer jag ett steg närmare den rätta, citerat än av mina bästa vänner Yasemin Yigit.


Kommer nog inte sova i natt, förmodligen på förmiddagen imorgon eftersom det är träning på kvällen igen, men jag måste samla alla tankar nu, tänka om och börja om igen, ett hårt slag men jag ligger inte.. tur att det inte hann gå så långt att jag blev kär. Ah jag kan hålla på såhär hela natten, det kommer jag göra också. Fast då i mitt huvud, nu vet ni tillräckligt! Kanske också den person jag menar läser detta och får sig en tankeställare, vem vet?

Ha det så bra
/ M.

Bli min?

DAGS ATT BLI LITE SERIÖS.

Hej.

Nyss kommit hem från en jätte lyckad kväll i Nyköping, bowling och bio blev det med bra människor!
Kan inte låta bli att börja tänka så fort man kommer hem och sätter sig ner, jag borde helt enkelt skriva ner mina tankar på ett blankt papper, ta fram och läsa minst 3-4 gånger i veckan. Jag måste få ordning på mitt liv.. Det är fan allvar, jag måste våga göra saker, jag måste våga visa mina känslor. Det är svårare än vad man tror ibland. Livet är inte enkelt och det ska det heller inte vara, men ibland borde man få lite medlut så det känns att man kommer någonstans. Just nu är jag fast på ruta 1 av de jag vill göra, ruta 2 består av att skaffa mig en fast grund, med jobb, lägenhet och en flickvän att känna mig trygg i. Jag har mött många tjejer i mitt liv, jag ångrar ingenting av det som hänt men jag kan ibland ångra med vilka tjejer jag slösade min energi på, fan alltid ska dessa tjejer komma upp i mitt huvud, jag vill bara lämna det och gå vidare. Det finns bra tjejer också, det har jag insett de senaste veckorna speciellt. Men varför kan det inte bara vara så enkelt att man lägger sig ner och när man vaknar så har man allt man vill ha? Visserligen så måste jag börja kämpa för det jag vill annars kommer jag föralltid att stå på ruta 1 utan att åstadkomma någonting. Jag är en kille med krav, en kille med höga förväntingar på mig själv, en kille som kan när han vill, men en otroligt osäker kille.

Nu har jag fått skrivit mitt för ikväll, de här tankarna kommer flyga runt i mitt huvud under hela natten. Vi får se om det blir någon sömn i natt!
Godnatt på er.
/ M. 

US OPEN SLUT.

Hejahsd!
Nu är US Open slut, tennisen som fått mig att sitta uppe till 5-6 på morgonen, nu ska jag försöka sova som folk igen.

Slutade med att världsettan Novak Djokovic slog världstvåan Rafael Nadal 6-2, 6-4, 6-7(3), 6-1 i en otroligt bra final, tack för det, fast klart jag saknade världens bästa genom tiderna Roger Federer i finalen.

Idag har jag fått så jävla ont i ryggen och ikväll är det dags för träning igen, får ju hoppas att ryggen inte går sönder eller så. Har inte så mycket mer att skriva, livet rullar och livet går, jag står ganska still just nu men det släpper väll en vacker dag.
Pussen
/ M.

I'M TELLING THE WORLD.

Hej där.

Nyss hemkommen och kan nu summera helgen med korta ord :
Fredag: Över förväntan en riktigt bra kväll med bra människor, i'm telling the world.
Lördag: Kunde ha blivit mycket mycket mycket mycket bättre...

Adios
/ M.

OM JAG ÄLSKAR HELGER.

Heeej!

Med mig är det bra, hoppas det samma med er! Vem älskar inte helger? För det måste vara det bästa som finns även om man inte jobbar, jag har en helg framför mig som kommer vara helt awesome och det älskar jag ännu mer!
Här har ni min helg:

Fredag; Trosa för filmkväll med Fredrik och Pauliina, kanske Robin också vad vet jag. En sak vet jag iaf, det kommer bli grymt och en grym start på helgen.

Lördag; Strängnäs för fest med Alex, Johanna, Yasemin, Hazbar, Jimmy, Thomas och kanske bröderna Söhr. Öl och bada, booooo yaaaah säger jag bara.
Söndag; BAKIS OCH GLAD KILLE!

Haha, ni ser! HELGER ÄR BRA OCH JAG ÄR TAGGAD!
Nu blir det US Open hela natten, pösssss
/ M.

Tröjan som jag har beställt, jävligt nöjd!

ALL MY LIFE I'VE BEEN GOOD, BUT NOW?

Hej!

Kan inte låta bli att gå in i deppmode såhär på kvällarna ibland, lyssna på lite deppmusik och tänka på hur livet kunde vara och på hur det är. Samtidigt så är jag väldigt nöjd med min uppväxt och den jag är och det jag står för idag, men det saknas en krydda i mitt liv, kanske två eller tre kryddor.
Jag drömmer mycket dom här dagarna och Mamma säger gång på gång till mig att "du måste ha ett jobb och pengar för att göra det" vilket hon har rätt i men jag inte vill inse, jag jobbar ibland och har ett mega stort tennisintresse, som jag faktiskt skulle kunna utnyttja till annat än bara kolla på tv och spela, frågan är hur framtiden ser ut?
Jag vill inte bosätta mig i Sverige livet ut den saken är klar, även om Sverige är ett bra land och ett land där vi är bra i många sporter också, skön 5-0 seger mot San Marino i fotboll idag t.ex., även om det var skakigt ett tag! Jag är trött på vanliga saker, är trött på att mina dagar i princip inte går ut på någonting, att tiden rinner i väg. Jag är snart 19 år och är livrädd för att bli gammal och sunkig utan att ha uppnått något, jag saknar en sjujävlig fest, en chillkväll, en roadtrip, en kärlek, en resa och fram för allt en förändring!
Mitt självförtroende går från okej till dåligt och jag vill få upp det till ett BRA självförtroende, vi får se hur jag lyckas!
Åter igen så känns det fantastiskt skönt att få ner det här på papper, det här är mina tankar, mitt liv, läs om ni vill men ingen tvingar er!
På återseende..
/ M.

BITTER.

Hej
Tro det eller ej men Marcus Söderberg har blivit bitter... Tappat tron på att något kul i mitt liv ska hända.
Här är en lista på saker som jag VILL göra...
  • 1: Ha en riktig röjfest och bli så full så jag inte vet vad jag heter.
  • 2: Ha en chillkväll, dricka och snacka skit men de bästa människorna i mitt liv.
  • 3: Göra en sjukt grym roadtrip.
  • 4: Flytta hemifrån.
  • 5: Få ett jobb jag är glad över.
  • 6: Hitta kärleken.
  • 7: Slå någon på käften.
  • 8: Träna tills jag blir helt matt.
  • 9: Göra förändringar.
  • 10: Massa mer
Saker SOM JAG GÖR...
  • 1: Ligger på soffan.
  • 2: Tittar på tiv.
  • 3: Tränar.
  • 4: Äter onyttigt.
  • 5: Är bitter.
  • 6: Träffar kompisar (ibland)
Tror nog ni ser vilken lista som är bäst och vad mycket jag har kvar att kämpa för, men det känns meningslöst en dag som denna. Varför kan inte allt vara bra för en gångs skull?
Nyss hade jag skrivit massor men det raderades och jag fick damp, så pallar inte skriva om.

/ M.