'

Om 10 år vill jag titta tillbaka och le.

MARCUS DÅ...

Hey babes!

Haha när jag äntligen hade kommit in i ett flow när det gäller att blogga så tappar jag det lika snabbt igen. Men ffs, det är sånt som händer. Kommer säkert komma massa blogg-uppehåll under åren!

I övrigt mår jag bra, är dock skadad så har inte tränat den här veckan. Jag mår annars bra med allt annat, livet rullar, vännerna mår bra, kärlekslivet går framåt och familjen mår bra, vad kan man mer önska? 

Det kommer bli en väldigt bra månad (december) det här känns det som <3 även fast det är vinter & kyla, vilket jag inte gillar.

Snabbt inlägg idag, men nu fick ni veta att jag lever iaf. Hihiii!

Puss alla fina

/ M.

HELGEN SER BRA UT.

Hej!

Hoppas alla som läser bloggen är ärliga och fina människor, jag vet en som läser som inte är det så du kan sluta med en gång.

Det var mitt första argument, annars till rubriken! Helgen ser grymt bra ut och det är för att jag tror att jag hittat en tjej som är grymt bra! Som är ärlig med det hon säger, som är bland de finaste jag sett. På lördag kommer hon till mig <3 

På fredag ska jag ta det lugnt, bara ha en familjekväll tror jag. Det har vi inte haft på länge här hemma, har ingen ekonomi för annat.. Annars hade jag gärna dragit till rocken i Nyköping och svalt några bira. Men det får bli en annan helg :)

På söndag är det fullt med tennismatcher i hallen här i Gnesta, klubbmästerskapet drar igång. Kommer gå in i herrsingeln klockan 10 på söndag, i semifinalen redan. Hihi, duktig! Sen förmodligen final lite senare. Klockan 16 blir det final i herrdubbel tillsammans med Martin!

Okej det var allt, en bra helg som jag sent kommer glömma hoppas jag på. 

Puss alla goa och ett avsked till dig som inte är så go, vill inte ha dig kvar någonstans!

/ M.

LIVET KÄNNS BRA.

Marcus anropar världen, hej hej hemskt mycket hej!

Okej jag går direkt på rubriken, varför känns livet bra? Jo här kommer några punkter. 

1. Mitt självförtroende har blivit bättre efter att äntligen varit på arbetsintervju och fått vinkeln av arbetslivet.
2. Kommer öka mitt jobb i tennishallen till våren, vilket gör att jag får hålla på med något jag älskar nästan på heltid och kunna försörja mig på det, grymt bra.
3. Mina vänner mår bra, mina bästa får jobb och får uppleva det dom drömt om eller något dom verkligen vill, vilket gör mig ännu gladare. 
4. Jag har byggt upp en bättre relation med dom flesta av mina "ex". Visat att jag faktiskt är 19 år nu och inte 15-16 som jag var då. 
5. Jag ska på allvar börja leta lägenhet, att få bo själv efter mina egna villkor är något jag drömt om länge. Det vore jävligt skönt, inte för att jag inte vil bo hemma utan för att jag vill ha förändring och känna mig mer vuxen.


Det var några ganska långa punkter, det finns mycket mer som jag just nu är glad över. Jävligt skönt efter att ha haft några jävligt negativa månader så kan det äntligen vända till det bättre. Jag vet innerst inne att jag är en bra kille, bara att jag måste börja visa mitt riktiga jag. Något jag har jävligt svårt över, jag brinner för allt jag gör men det kan bli fel. 

Nu har jag säkert gjort ett av dom positivaste inläggen i den här bloggen och på en söndag natt, jag tycker att jag förtjänar tummen upp, en tyst applåd, cola och chips nu. 

Tack för visat intresse!

/ M.

Något som gör allt ännu bättre är att du vann idag. GAMESETANDMATCH FEDERER!

PANG, ARBETSINTERVJU!

Heej!

ÄNTLIGEN, så gav mitt jobbsökande utdelning, imorgon ska jag på arbetsintervju på Restaurang Grill i Stockholm! Även om det kanske är 50% chans max att jag får jobbet så är jag glad över att få framsteg i det jag gör. Om jag skulle få jobbet så blir det en månads jobb som "nisse" på julbord där, sköna extrapengar ifall det blir så. 

Så det är planerna för imorgon, hoppas jag kan sova inatt nu bara! Har ju inte gått så bra med den saken den här veckan, annars ser helgen skön ut. Inga riktiga planer, vara taxi åt pappa och några av hans innebandypolare på lördag och annars bara chilla hemma med mig själv, kan behövas efter så många helger party som det har blivit.

Det var allt för mig, håll alla tummar och tår imorgon!!!

Pusss 

/ M.

JAG BLEV 19 ÅR.

Tjollahopp!

Har inte haft ork att skriva på ett tag, men så är det ju! En dag tröttnar jag säkert helt, men vi får se! Så länge jag orkar så kommer jag försöka hålla på så mycket jag kan/vill :) 
Det har ju hänt en del den senaste tiden, jag har i frågasatt mig själv inför mina föräldrar att det händer alldelles för lite i mitt liv, alla dagar är så förutsattbara och jag vet vad ni tänker, det är bara jag som kan göra något åt det & det har ni helt rätt i. 

I fredags fyllde jag 19 år, känns som om tiden går snabbt.. för om 361 dagar blir jag ju 20 år och får handla alkohol från systemet, snacka om att jag ser framemot den dagen! Hade en awesome kväll på Mike's i Nyköping med mina bästa, sjuukt lyckat <3 

På lördagen fick vi släktbesök som kom och firade mig, Martin & Pappa eftersom det var farsdag. Skön bakisdag måste jag säga, sen fick jag vara taxi på kvällen åt min galna lillebror som skulle åka iväg och lana. Tror knappt datorerna pallade min sjuka hastighet, hahaha.. -.- 

Tillbaka till vad jag vill göra med livet, den snurrar ju tusen bollar i huvudet men jag har bestämt mig att ta tillfälliga jobb och fortsätta hålla på med tennisen, som jag faktiskt älskar. Pratade med coachen idag och jag kommer få mer timmar och högre lön, vilket kan betyda upp mot 6-7000 kr i månaden, vilket inte är jätte mycket men sjukt bra för att göra något som jag älskar att göra ju :) 

Det var allt för nu, tiden går snabbt och snart är det fan dags att planera nyår, vill göra något crazy iår, något annorlunda, ska höra med kooompiisarna, hihihi.

Pussen 

/ M.


Saknar mer och mer för varje dag.

HELGEN PLANERAD.

Heeeeeej.

Jag vet att det bara är tisdag men jag har redan min helg planerad, men det är väll annorlunda när man fyller år? Förmodligen. Det har varit en väldigt dålig tid från September tills nu för mig, jag har inte varit mig själv i viktiga lägen. Är jag inte mig själv, då skiter det sig. För en sak vet jag, det är om jag är mig själv så är jag en väldigt omtyckt människa i många ögon. Den tiden som varit nu har varit sjukt dålig, jag har än inte hittat mig själv tror jag, hoppas helt enkelt på bättre tider.

Happ tisdag idag som sagt, är ganska nyvaken och ska snart dra till arbetsförmedlingen för samtal med någon jobbcoach (?) Segt som fan, sen hem käka och tagga för träning ikväll. Dock börjar jag bli sjuk så får ta det lite lugnt ikväll.

Till helgen då, som redan är planerad och klar nu, hahaha! På fredag fyller jag 19år och då är planen att dra ut på krogen och ha en bra kväll. Kommer bli grymt bra tror jag! Lördag kommer det släktingar hit för att fira mig och syrrans man, blir nog chill det! Sen blir det en lugn bakis lördagkväll och en lugn söndag. Där är planen för helgen, sjukt nice tycker jag själv.

Nu ska jag borsta gaddarna och sen hoppa upp på cykeln, fuck jag vill ha bil idag.. 

Puss alla fina

/ M.

GRÄSLIGT BETEENDE.

Tjabbamors!

Det var några dagar sen och jag har ju inte uppdaterat sen jag var i Västerås och glodde på Kapten Röd så kanske ska göra det nu då. Jag kan sammanfatta den kvällen med ett ord; GRYM! Den grabben kan sjunga, riktigt jävla grym live! Så jag hade en kanondag helt klart och jag är riktigt glad att jag åkte!

Ni kanske har märkt att jag svär ganska mycket i min blogg och det är sån jag är. Svär sjukt mycket, har till och med svurit i uppsatser när jag gick i skolan. Det är mitt sätt att uttrycka mig på, jävligt extrem men det får ni leva med. Plus tycker jag att det blir mycket mera chill och avslappnat när man svär än när man pratar tråksvenska..

Kan inte sluta tänka på ditt gräsliga jävla beteende, rubriken är till dig och jag hoppas du mår dåligt! Idiot.

Somnade runt 06.30 igår och lär bli samma nu igen, ska kolla på film med lillebror nu. Sen hör jag av mig till början på nästa vecka igen, en viss kille fyller ju 19 år på fredag. Jag vet, sämst ålder men vafan! Hoppas den helgen blir fiin.

Puss babes 

/ M.


STJÄRNORNA FINNS HÄR.

Godkväll från Gnesta!

Mackan mår just nu priiiiiiima! Du är raderad, delete och finished, 100% klart och du är borta och det var som en sten som bara släppte! Fan vad bra jag mår och älskar känslan över hur kontrollbar jag kan vara :s. Nu ska jag också vara riktigt omogen när jag får chansen, det är ju det jag gör bäst! Det är alltid så jag har hanterat situationer, otroligt omoget, otroligt elakt och otroligt respektlöst. Precis som du gör just nu, skönt att vuxenpoängen hamnar hos mig, vänta här nu? Marcus 1-0 ;)

Stjärnorna finns här, precis runt om oss. Jag är stjärnan, mina vänner är stjärnor och likaså min familj. Fan du är så jävla vis Kapteen Rööd! Jag kommer fan bli helt förvandlad på torsdag, ska stå längst fram och digga sönder. 

Får se om det blir sömn inatt, jag är riktigt jävla uppspelt. Jag har nog fått en kick av allt som hänt idag!

/ M. 


Hahaha Djokovic är så jävla skööön, grym showman!

0 TIMMAR, 0 MINUTER & 0 SEKUNDER.

Godmorgon?

Har inte sovit en sekund inatt, legat och funderat! Det är fan det vanligaste med mig, jag funderar tills jag inte orkar göra det mer. Jag har bettet mig så jävla vuxet nu, men jag är så jävla trött på hur du svarar och det jag får tillbaka av dig. Det är så äckligt dålig stil så du gick från en härlig, rolig tjej till en tjej som är omognare än medelmåtten, otroligt dålig stil. Fan väx upp och lär dig hur man hanterar sånna här situationer. Jag har varit med förr men det har tydligen inte du, svagt! 

Jag är så sjukt irriterad just nu, ger dig fram tills ikväll på att svara på det tredje smset jag skickat de senaste två månaderna, skrev till och med i chatten men du är ju fan helt borta? Fram tills ikväll sen raderar jag dig ur mitt liv, från facebook, från mobilen, överallt! Varför gör du som du gör? Vi kan fan vara vänner. Du behöver lära dig ett och annat tydligen!

Till det bra den här veckan, förmodligen åker jag till Strängnäs imorgon och hänger med my bro Alex och sen på torsdag blir det ju Kapten Röd på Pluto i Västerås. Mucho bra

Tack för mig och just nu är jag så jävla förbannad, koookar!! 

/ M.