'

Om 10 år vill jag titta tillbaka och le.

FÖRSTA HELGEN PÅ LÄNGE UTAN ALKOHOL.

Heyyyy!

Lördag eller söndag om man ska vara petig, det har ju faktiskt gått drygt 2 timmar av söndagen, jag är pigg och jag är jävligt nyfiken på vad nästa vecka har att erbjuda. Höstlov för dom som går i skolan och jag är ju som vanligt ledig ;) Det jag har "planerat" är en tripp till Västerås på torsdag för att se Kapten Röd på Pluto. Det kommer bli freakin' awesome. Får hoppas att min kära bror slår mig en pling i veckan.

Det här är faktiskt min första helg utan alkohol på väldigt länge, jag som skulle bli bättre på det, men det är inte lätt när det händer grejer och att man inte jobbar, inte får en riktig vardag. Men nu blir det inte en droppe förrän på torsdag. Bra där Marcus!

My love har lämnat Sverige idag också, konstigt att en natt för så länge sedan kan betyda så mycket och att jag tänker på henne så mycket som jag gör. Skönt att vi är två om den saken iaf. Ska snart åka och träffa henne, får ta tummen ur röven någon gång. Miss ya a lot babygirl! 

Nu film sen dejt med kuddeeeeeen, boo yaah!

Puss / M.

TORSDAG.

Hej suckers och alla roliga eller? Fina kanske är bättre.

Det är torsdag och typ flera helger irad har jag haft helgen planerad men icke nu, ser ut att bli en hemmahelg vilket kan va jävligt nice ibland. Behöver samla tankarna och söka lite jobb faktiskt, kanske är på tiden att det börjar lösa sig?

Till natten som var, jag var typ 5 minuter från att dygna men sen vid 05.35 tiden så däckade jag, skulle precis gå upp ur sängen och göra popcorn och sätta mig för att spela fifa men då slocknade en viss herr Söderberg.. hahaha så jag är ganska förstörd idag, sova 05.35 till ca 12.00 är ingen tid jag rekommenderar att sova emellan, fuuuuck mee!

Inget viktigt att skriva mer nu, mer än att jag vill hoppa över vintern och få sommar right now! Låter inte det bra eller?

Puss på er och keep it real!

/ M.

SÖNDAG IGEN, MEN VILKEN HELG!

Heeejhallå!

Då har vi söndag igen då (världens tråkigaste dag) efter en sju jävla bra helg! :) Helgen spenderades på hemmaplan med gött folk från Motala och Trosa, vart fest på nya hotellet! Happy hour i 2 timmar, 20 kr för öl, vin och shot, SUVERÄNT! Idag = bakis.. att man aldrig lär sig ;)

Veckan ser lugn ut fram till lördag då det kanske bär av till Norrköping? Hopppaaasss, sen är det endast med min matte 18 dagar kvar tills jag fyller 19år, får se hur man spenderar den dagen! Huvudsaken är att det är en fredag, booooo yaaah! 

Skriver ganska ofta nuförtiden som ni kanske märkt, det är för att jag tycker det är kul och det känns bra att skriva av sig! Speciellt en sån här dag, inget att göra men bara slapp, kan vara skönt att bara klicka in sig på blogg.se och skriiiva, bra känsla! 

Brukar vilja avsluta med något as tugnt men min hjärna är inte kapabel till det idag, så får bli i nästa inlägg! 

Puss från eran maestro / M.

FREDAG OM MINUTER!

Tjabbatjenahallå och allt vad det heter!

Jävlar i helvete vad fort veckorna börjar gå nu, fredag om 45 minuter! Sjuuuuukt. Vad händer denna fredag då? Jo detta.. En lugn start följt av jobb i tennishallen en timme mot kvällen, ganska skön dag imorgon! Kommer inte anstränga mig att hitta på någonting, kommer nog bara köra på soffan hela kvällen vilket är jävligt skönt ibland! 

På lördag får vi ju besök från Motala, det ska bli jävligt sköj! Planerna går just nu mot att vi drar mot Nya Hotellet här i Gnesta, tydligen öl, vin, shot från 20kr fram till 22-23 tiden på lördag, vilket är grymt jävla bra ju :o Annars finns alltid Nyköping om planerna skulle skita sig men då får jag vara nykter och köra -_- ! 

Jag tror det var allt för den här gången, inget depptalk från min sida idag, tummen upp va? Mår bra för det är helg och mår bra för att det är jag och ingen annan som styr mitt liv! That's some good shit, nu ska jag chilla vid datorn natten ut och för första gången länka min blogg till facebook, kanske är dags att visa sin jätte manliga sida?

Haha puss, 

/ M.

VISSA KOMMER, VISSA GÅR.

Hej.

Börjar bli grymt bra på det här ju, det är jag glad över. Har varit en otursdag idag, men skönt att ha arbetsförmedlingen fixad! Jag kommer kanske deppa ihop i det här inlägget nu, men det får ni fan leva med.

Haha kommer ihåg den här dagen för en månad sen, den lär ju fan gå till historien, den 18:e är ett datum för folk som inte vet vad äkta kärlek är, som inte vet vad tillit är, men vadå? Alla ska ju ha en dag, vare sig den är bra eller dålig ;) Fan det är därför allt har gått sämst idag, den 18:e ska jag aldrig mer göra viktiga saker, inte så länge den är ett datum som består av det den gör idag, vilket den bara lär göra i några månader till. 

Du borde se mig nu, du borde förstå vad jag gått igenom, du borde förstå att jag kan vara en bra vän även när det varit skit, jag är en fruktansvärt snäll människa rakt igenom. Men vänder någon mig ryggen, då kan du aldrig komma tillbaks igen, jag vill inte höra något mer från sånna människor, du får bara en chans.

Träningen gick sämst idag och nu vet jag ju varför, min värsta tennisträning genom alla tider. Usch!

Det var allt, puss ha det bra och några visdomsord från mig, den 18:e är ett datum att kasta i papperskorgen. Gör aldrig något romantiskt på den här dagen. FU

/ M.


Jag svävar på moln.

OH THIS HAS GOTTA BE THE GOOD LIFE?

Hejhejhemsktmyckethej!

Ah hej igen bloggen, jag ska väll summera lite hur helgen har sett ut och hur den kommande veckan ser ut. En riktigt bra helg har det varit, men idag har den vanliga måndagsångesten smygit sig på. Trots att jag varken jobbar på heltid eller går i skolan så känns veckorna jobbiga! Det är fan inte bra.. 

Okej till helgen, i fredags var det som sagt back to Skavsta för en sjuk kväll, den innehöll allt.. Drama, fylla, kärlek och helt enkelt bra människor. Jag är nöjd med kvällen i det stora hela, men det har helt klart varit bättre kvällar men den får godkänt ändå. Lördagen så vaknade jag, Fredrik, Robin och Charbel upp i bilen och åkte vid 9-tiden från Nyköping, när vi kom till Gnesta så åkte vi hem till mig, spelade xbox och chilla ett tag. Sen drog vi och käka, jag jobbade en timme, vi drog upp till hallen för att se innebandy, IFK Gnesta 7-13 Trosa Edanö IBK, tyvärr! Sen vart det en lugn kväll med familjen och grekisk mat :)

I söndags var det chilldag som innehöll innebandy igen, först till Södertälje för lillebrors match som slutade med förlust 9-3. Sen till Vagnhärad på kvällen för återigen möte mellan Trosa och Gnesta fast denna gång på u-lags nivå, 8-2 till Trosa. Ingen bra helg för IFK Gnesta!

Juste till vad som händer i veckan, imorgon ska jag till arbetsförmedligen på ett informationsmöte jag borde gått på för flera månader sen.. Kvällen består av träning, onsdag jobb, torsdag lugnt, fredag jobb, lördag-söndag besök av Motala så får vi se vad som händer. Nu ska jag fundera på vad jag ska göra med mitt liv ett tag. 

Puss 

/ M.

DAGEN ÄR HÄR.

Hey babes.

Dagen är för fucking sake här, det är fredag och det är fest i hela huset ikväll! Jag har redan dragit igång partymusiken och känner att det kommer bli en sån jävla bra kväll, med några av världens bästa människor, vad fan kan gå fel? 

Såhär ser dagen ut:
13:05-14:00 Chilla i soffan med fortsatt partymusik och vänta på att bror kommer hem.
14:00-14:30 Dra med honom till hemköp för att handla för kvällen.
14:30-15:00 Hoppa in i duschen
15:00-16:00 Soffhäng med bland annat FIFA 12
16:00-17:00 Laga mat, fullkornspasta, chicken nugetts och majs, nyttig?
17:00-18:00 Fixa det sista, packa in allt i bilen
18:00 BRÖDERNA SÖHR LÄR ANLÄNDA OCH VI RULLAR MOT NYKÖPING

Fan jag har allt planerat, kommer ändå inte bli så för jag kommer göra precis som jag vill. Huvudsaken är att det kommer bli en fantastiskt bra kväll, jag ser fram emot den och med det säger jag tack och hej leverpastej!

Pusss

/ M.

SVERIGE 3-2 HOLLAND.

Godmorgon eller vadfan jag ska säga!

Det är nu onsdag, 2 dagar ifrån FREDAG! Fan vad jag längtar, veckan har ändå gått snabbt. När man längtar efter något så brukar det ju gå sjukt sakta, eller hur? Men nu har det fan rullat på grymt bra och det är cp skönt! Krök väntar på fredag och jag kommer ha en kanon helg! :)

Till rubriken, jag måste säga att jag är sjukt stolt över att vara svensk just nu, vi har kvalificerat oss till EM-slutspelet i Polen och Ukraina 2012 och på vilket sätt? Jo genom att slå ett av världens bästa fotbollslag på Råsunda med 3-2, svenska målskyttar: Kim Källström, Sebastian Larsson och Ola Toivonen, BOO YAAH!

Juste klockan är nu 03.05 och mina sömnproblem fortsätter, det suger! Som tur är har jag ingenting planerat fram till klockan 17.00 då det är dags för tennishallen i 3 timmar, nu ska jag luta mig tillbaka och kolla på någon film eller nått för att fullfölja natten, ser inte ut som att det blir någon sömn, fuck me deep.....

Ha det bäst så hörs vi på fredag!

/ M.


Grymt boys!

VILL HA FREDAG.

Hola!

Har blivit duktig på allt det här med blogg tycker jag, även om jag kanske skriver lite speciella saker! Men det är just därför jag har en blogg, det ska vara speciellt, det ska vara depp och det ska verkligen vara fritt! Allt som står här kanske jag inte är nöjd med, men det får man leva med! Helgen har varit lugn och utan alkohol, kanske lika bra det. Skulle till Norrköping men blev inget, men snart måste jag verkligen åka dit, har lovat människor det sedan Maj typ :o haha dååligt Marcus..

Nu ser veckan normal ut, tennishallen måndag, tisdag och onsdag! Sen lugnt på torsdag innan det smäller på fredag, feeest! Såhär ser dagen ut; går upp när jag vaknar, chillar hemma hos mig, spelar lite. Börjar fixa saker och ting för kvällen runt 4, sen när pappa kommer hem från jobbet tar jag bilen, hämtar Charbel och glider till Trosa för att plocka upp bröderna Söhr! Sen drar vi full fart mot Nyköping/Skavsta, blir fest där hela natten lång med mycket fina människor, lär däcka i bilen någon gång när jag känner för det! Jag längtar redan nu till den kvällen, kommer bli awesome. 

Ska nog glida till statoil i kylan nu och handla lite godis, känner bara för det! Fast jag måste bli lite mer nyttig, äta bättre och sova bättre. Det var allt, hoppas ni tycker om det jag skriver, jag tyckte det här inlägget var jävligt positivt! Men kanske är därför att saker och ting börjar se bättre ut nu, jag mår bra & det är jävligt skönt!

Auf wiedersehn, pusss

/ M.

Status; halvt däckad! Saknar studenten.

VERKAR BLI SÖMNLÖS IGEN.

Heeej!

Happ klockan är 03:19 när jag inleder mitt fredagsinlägg, 3 timmar och 19 minuter har gått av fredagen, undrar hur den slutar? Jag kan som vanligt inte sova, så det blir nog att dygna igen, fuck me softly. Om en timme ungefär går mina päron upp, sen funderar jag på att lägga mig i soffan och inleda den här dagen med lite FIFA 12.

Den här fredagen ser planerna ut som följer: en cp lugn dag och en kväll med Finland - Sverige i EM-Kvalet i fotboll, hoppas på en enkel svensk seger annars blir Marcus sur. Sen bara chilla, fundera om man ska ta sig till Norrköping över lördagen, det är ännu inte bestämt haha snacka om impuls?

Jag längtar tills nästa fredag, då blir det party i Nyköping igen, me fucking like. Men nu ska jag kolla på någon film eller nått, roooligt att min dygnsrytm suger k*k.

Bye fucktards.
/ M.

I'M TROUGH WITH YOU.

Hej!

Känner att jag blir bättre och bättre på att blogga vilket är jävligt positivt för mig att ägna mig lite tid att titta bakåt i mitt liv, vilket aldrig är fel. Har haft en bra helg/vecka, det är ju ändå onsdag nu :o I helgen var som sagt min bror här och det var awesome, den 3:e November åker jag till honom i Västerås och drar ut på krogen för att se Kapten Röd, gryyymt! Mellan måndag-tisdag sov jag inte en minut, åkte med 08.10 bussen till Nyköping, mötte upp min bästavän Yasemin och vi drog till skolan för att bråka lite med lärarna, men dom var så jävla upptagna så vi var bara där i drygt 2 timmar sen drog vi och käka på donken plus pratade massor. Vilket är så jävla grymt! Tröttheten smög sig dock på under dagen och efter träningen så däckade jag ganska snabbt och sooov som ett litet barn, undeeerbart!

Till min as tunga rubrik (som jag dock inte vet om den är rättstavad, hade faktiskt bara G i Engelska) haha, aja jag är en duktig pojke på att gå vidare med saker och ting, se framåt och framförallt vara en elak jävel, kan ljuga till mig saker.. vilket inte är positivt, bevisar bara hur jävla osäker jag kan vara ibland :( men som en bra vän sagt åt mig, Marcus du är för snäll i början, vilket får dom att tycka om dig men bara som vän och den jäveln har så rätt att jag bara vill slå honom och ge honom en fet kram för att han är så jävla vis. Men det viktiga av allt det är att jag är fucking klar med dig för längesen, ska inte vara elak utan ska bete mig vuxet som jag lyckats göra hittills.

Ni förstod min poäng nu hoppas jag? Och med det önskar jag er en bra kväll så hör jag nog av mig igen på fredag, Norrköping or not i helgen? Då ska den frågan bli besvarad. 

Pusssss
/M.


Min bästiz, anteckna att jag är onykter.

NORRKÖPING?

Hej där!

Nyss tagit ut mig i 3 timmar på tennisbanan, skönt? Ohja, men samtidigt har jag en sån äcklig kondition, helt slut efter en halvtimme. Kanske ska börja springa, cykla eller nått när jag ändå är ledig på dagarna? Men problemet är att jag vaknar inte förrän 13:00, då är ju halva dagen borta, där har jag 4 timmar innan jag åker och tränar. Skärp dig Marcus!

Juste, i helgen kanske jag tar en tripp till Norrköping för första gången på flera månader, har tänkt att träffa en speciell flicka där, käka på Pizza Hut (träffa gamla arbetskamrater alltså) dricka och kanske bo på hotell, fingers crossed! Hoppas verkligen på att jag får en bra helg med det.

Annars lever livet, jag kollar om serien Californication för tredje gången, något jag verkligen rekommenderar att ni tittar på! Jag är så jävla kär i Hank Moody's livsstil, kvinnor, alkohol och bara chill!

Ha det så fucking bäst!
/ M.