'

Om 10 år vill jag titta tillbaka och le.

JAG HAR INGET LIV.

Hej!
Från att ha varit upptagen och full koll på saker och ting så har nu mr. Söderberg noll koll på allt.. Jag sitter mest hemma och väntar på att någon ska ta tag i mitt liv men jag borde snart inse att jag måste göra det själv! Om man ändå hade bott någonstans där man kunde göra saker på dagarna, Gnesta är den dödaste "byn" någonsin!
Nu har jag ingen aning vad som händer de närmsta veckorna, ända jag har planerat är en trip till Tallin med familjen i Augusti, men det är en lååång tid dit. Jag vill härifrån men det går inte, av flera olika skäl!
Så nu fick jag skriva av mig lite, jag saknar alla grymt fina vänner jag har vill jag också lägga till, hoppas att vi ses snart! Ni är så upptagna med jobb och allt vad det nu är!
Nu fiiiilm och gärna en cola men får nöja mig med juice ikväll :(
/ M

VAR ETT TAG SEN.

Tjoho!
Jaha nu var det ett tag sen man skrev av sig igen, haha! Men det är sweet, nu blir inlägget kanske lite längre då eftersom det har hänt en hel del grejer den senaste veckan.

I måndags så åkte jag på roadtrip med Mamma, Pappa och Rickard, första stoppet var i Motala och en utgång på harrys, helt okej var det fast var lite för nykter ändå, man har mycket roligare när man är full ;). Sen drog vi vidare till Småland och spenderade två dagar där, tisdag och onsdag alltså. På torsdag morgon far vi vidare till Borås och bodde på hotell där, på kvällen såg vi sköne liraren Orup spela lite, det var sweet faktiskt. Sen fredag fyllde Mamma år så vi drog till Göteborg, käkade på restaurang och gick självklart på Liseberg där man snurrade tills man kände sig helt bakfull, åkte tillbaka till hotellet och drack öl, spela kort och somna vid 1-2 på natten! NU ÄR JAG BACK IN TOWN IGEN!

Så till sist vill jag skänka några rader till Norge, så fantastiskt hemskt på alla sätt det som har hänt. Att en människa kan vara så sjuk i huvudet är helt obeskrivligt, det som skrämmer mig ännu mer är att det är så pass nära oss, man vet liksom inte när och vart det händer härnäst, för en sak är jag säker på och det är tyvärr att vi inte kommer undan sånt här, vår värld spårar ur helt och hållet. Jag tänker på alla familjer som blivit drabbade såklart, det är så stört så det finns inte. Men Norge, ni klarar det här!

Nu ska jag glo filmer och sova, på måndag måste jag få ordning på mitt liv på något sätt!

Godnight!
/ M.

SOOOORRRY.

Hey again!
Ny på den här skiten och redan jävligt inaktiv, fast ingen idé att förvänta sig att jag kommer sitta här och "blogga" så mycket, kanske blir ett inlägg i veckan eller något i den stilen! Så sooorrry för att jag är en seg jävel men jag är upptagen just nu!
Har fullt upp med en massa saker, letar tider för att skriva teoriprov till körkortet, söker jobb, planerar fester, försöker höra av mig till mina vänner, ut och resa ah whatever.. jag är iaf en jävligt upptagen man just nu!
På tal om fester, i helgen får jag äääääääääääntligen kröka till igen, ringde upp Alex nyss, han är lika taggad som jag & vi vet ju hur det gick sist jag, Conny och Alex festade, hahaha vilken jävla fylla... YAAY! Sen på måndag blir det off till Motala för ferreberre med gänget där, awesomeness!
Nej nu film sen hantralla plus sömn, fast sömnen först om ett par timmar!
Kärlek på er alla & vill ni ligga.. hör av er!
HAHAHA,
/Mackelito

HJÄRTER 7.

Hey babes!
Nya kvällsnöjet är hjärter 7, as skönt kortspel som vi i familjen alltid spelar på semestrar och speciellt på sommaren när man kan sitta ute och bara snacka skit. Som vanligt så vann mamma, öööh. Både jag och pappa är skit dåliga förlorare medans Rickard är ute och glider på sin moppe, tönten klarade teoriprovet i torsdags = stolt storebror.
Själv är det tufft just nu, mycket otur, mycket skit går emot mig, skulle absolut inte tacka nej till en flygbiljett härifrån i åtminstonde 1 vecka, förhoppningsvis kommer det förr eller senare. Jag har iaf lite planerat framöver nu.

Bland annat, måndag el. tisdag ska jag till Stockholm med mamma, handla och umgås, till helgen ska jag till Västerås och gå ut på krogen med min storebror, kröka honom under bordet? Svar ja. 18 juli drar jag och familjen på roadtrip, först till Motala, sen vidare mot Borås och GÖTEBORG, självklart blir det en trip till liseberg, yeyo, kan man absolut inte missa när man är där. Fram till Augusti ska vi på kryssning i en vecka till Tallin med spahotell och hela kittet, awesome.
Nu ska jag glo på fucking CALIFORNICATION, loveyou Hank Moody!!
Älskar er alla, eller inte.
/Mackelito

CALIFORNICATION.

Hej igen!
Nu när jag är hemma på dagarna och inte gör så mycket nytta så har jag fått för mig att kolla på massa serier som jag inte har haft tid att se när jag gick i skolan och gjorde en massa andra saker! Serien som jag ser just nu och totalt älskar den, Californication! Det är precis min smak av serie. För er som inte sett den, här kommer en beskrivning:

I Californication är författaren Hank Moodys liv på allvar på väg utför när han gör allt för att hantera sitt sex- och drogberoende samtidigt som han tar hand om sin dotter och försöker vinna tillbaka sitt livs kärlek.

Jag är nu ett stort fan av Hank Moodys livstil, se serien för er som inte sett den! Nu ska jag fortsätta kolla, sen plugga körkort så jag kan klara skiten på torsdag!

Ciao
/ Mackelito

NATTMÄNNISKA.

Helloo!
Jag är fan världens störsa nattmänniska, kanske inte världens största men helt klart en av dom som verkligen har det svårt att sova före klockan 00.00 när man är ledig. Det bara blir så! Häromdagen var jag uppe till 04.30, helt utan anledning men bara för att jag var så "speedad" att jag inte kunde sova.
Så vad gör jag då för att spendera min döda natt-tid, jo allt möjligt! Xbox, film, facebook, porr, ja det finns massor som verkligen håller en annan vaken ;)
Som ni ser så har min blogg ett nytt utseende vilket jag är mycket nöjd med och jag ska därmed tacka bästizen Yasemin Yigit, du har ett hjärta av guld.
Och för att helt byta ämne, vet ni en sak jag hatar.. det är när fucking brudar inte kan svara på sms när man ställer en fråga, och nu menar jag inte alla brudar men många, helt okej när man inte svarar om jag t.ex. skulle skriva "okej" eller "ah juste" men annars är det väl av ren respekt att man svarar? You're fucking out of my mind bitch.
Okej det var allt för mig, hoppas ni hade jättekul eller jättetråkigt när ni läste det här kompizaar, eller kompisar som det faktiskt stavas! Haha okej nog om all skit.
GODNATT GAMESETMATCH!

<3
Skaparen av den här bloggen & jag! <3

WIMBLEDON.

Som jag skrev i förra inlägget så är jag tennisintresserad, jag spelar tennis och kollar på det väldigt ofta. Idag var det final i världens bästa tennisturnering mellan världens två bästa spelare just nu, Rafael Nadal mot Novak Djokovic.
Djokovic vann 6-4, 6-1, 1-6, 6-3 till min glädje, med tanke på att jag inte tycker om Nadal speciellt mycket, jag är ett stort Roger Federer fan. Haha, det roliga är att jag är den enda av mina vänner som ens är någorlunda intresserad av tennis, men det är okej för dom och mig :)
Ikväll ska jag ta det lugnt med min familj och glo på filmer, sen är det en ny ganska fullsmockad vecka som väntar, skönt!
Just det, jag har tittat för fullt på resor och jag vill verkligen resa någonstans, snackade lite med Yami om det igår. Turkiet, Gambia, Afrika, Grekland, ja det finns massor med skoj och en del är faktiskt inte så farligt dyrt. Men nummer 1 för mig är ju att skaffa mig ett jobb såklart, suuuuuuck..
Hörs
/ Marcus
PS. EFTERSOM JAG SUGER PÅ DET HÄR SÅ FUNKAR DET INTE MED BILDER FÖR MIG, MEN DET SKA VI SNART ÄNDRA PÅ!

I'M THE KING OF MY OWN LIFE.

Jaha, trodde aldrig att jag skulle sluta upp på en blogg, men här är jag alltså! Kort presentation då, namnet är hur svenskt som helst Marcus Söderberg, född i Västerås den 11 November 1992 19:04 för att vara riktigt jävla petnoga. Till vardags spelar jag tennis, umgås med vänner, festar som en jävla galning, letar efter äkta kärlek och umgås med familj. För all del, jag är inte gay för att jag har en blogg. Är 110% hetro och har en enorm bögfobi, så inga sånna fördomar.

Till mitt mål, varför jag skaffar en blogg är att få skriva av mig, jag känner att jag skulle kunna skriva en bok om mitt liv, sen vill jag läsa den och speciellt läsa alla felsteg jag lyckats göra under mina 18 levna år som då kommer bli hur många som helst förmodligen. Jag är en vanlig människa, jag har världens bästa vänner, men min otur, åh jag har en sån jävla otur känns det som.

Okej, jag tog studenten den 10 juni i år, vi sprang ut strax efter 14:00, när jag såg min släkt där och hur alla var så jävla glada, då kände jag; nu är jag fan klar. Men som fan heller, sen studenten har jag bara stressat upp mig, suttit uppe på kvällarna och tänkt på hur det skulle kunna vara och hur det faktiskt är. Jag är en kille med otroliga kärleksproblem.. Egentligen vill jag inte kalla det kärlek, än! Eftersom jag inte känt att jag har hittat DEN! Ja, kalla det vad ni vill, men jag kallar det att man är vilsen och vill känna sig trygg hos någon, sen slutar det oftast med att man blir full och ligger med varandra. Haha!

Jag förstår mig helt enkelt inte på tjejer, varenda kväll sen studenten så har jag suttit uppe och kollat på gamla "ragg". Hur jävla lyckade har dom blivit? Jag har aldrig varit förhållande typen, just därför jag har varit rädd att göra misstag, jag är inte längre rädd för det, det känns som jag begått en hel del och livet går faktiskt ut på att chansa ibland, chansar du inte så vinner du inte! Det finns en tjej i hela världen som jag faktiskt förstår mig på, jag kan prata om allt med henne, hon är guld i mina ögon och hon är min absolut bästa tjejkompis, finns ingen som ens är i närheten av henne.

Det värsta med mig är att, när jag dricker för mycket och blir riktigt full så hittar jag ofta sms eller samtal dagen efter som jag inte ville skulle vara där. Jag vill bara släppa det och gå vidare, men när jag är full så är jag inte heller speciellt smart, jag är sjuk i huvudet då haha! Nej men när jag är för full, så är det inte bra och då händer ofta sånna här saker. Senast så kallade jag bland annat en tjej för fitta över telefon, vilket jag inte ens har något minne av utan fick veta av mina vänner dagen efter...

Ibland är jag pinsam, men jag skäms inte längre för sånt, jag är den jag är och det tjejer ofta säger till mig. "Du är för bra för att vara sann", det kan inte stämma. Som sagt, mitt liv ska nu bestå av att chansa, chansa vilt och hoppas jag vinner! Turen ska nu vara på min sida!

/ Marcus